To je to što me zanima!

Traži oca djeteta preko Fejsa i poručuje mu: Samo mi se javi!

Bianca Fazey (25), kojoj su 2011. liječnici rekli da ne može zatrudnjeti, imala je u travnju 2014. avanturu s nepoznatim muškarcem nakon koje je ostala trudna...
Vidi originalni članak

Bianca Fazey (25), kojoj su 2011. godine liječnici rekli da ne može zatrudnjeti, imala je u travnju prošle godine avanturu za jednu noć s nepoznatim muškarcem u Perthu. Nedugo potom otkrila je da je trudna. Unatoč dijagnozi policističnog sindroma jajnika, Bianca je rodila dječaka, a njegova oca odlučila je pronaći preko britanskog internetskog oglasnika Gumtree. 

Nije joj pošlo za rukom iako je čak pet mjeseci pokušavala doznati bilo što o svom kratkoročnom ljubavniku o kojem jedino zna to da se zove Jeremy, da je u dvadesetim godinama i da živi u Morleyju, predgrađu Pertha. 

Nakon drame koju je proživjela prilikom poroda, kad je njen mali sinčić Logan umalo preminuo, Bianca se okrenula društvenim mrežama i ponovno aktivirala potragu za Jeremyjem. Iako su je neki korisnici Facebooka optužili da sve to čini samo zbog novca, Biancu to ne brine:

- Ne mogu vjerovati kako su me neki ljudi brzo spremni označiti kao lošu majku. Da, i dalje tražim Loganova oca i mislim da nikad neću prestati. Voljela bih ga jednog dana vidjeti, jednoga dana vjerojatno bi i Logan volio vidjeti svoga oca. Ne očekujem da Jeremy dođe ovdje, ali voljela bih da mi se bar javi - kaže Bianca.

Idi na 24sata

Komentari 302

  • ellizabet 16.03.2015.

    Neka je on živ i zdrav a tko mu je otac?Manje bitno čim si mu dala prvo veće a on uzeo bez zaštite......sve je jasno!

  • kokaza5 16.03.2015.

    Ipak sretan ishod za djevojku ako je željela biti majkom. Policistični jajnici su ozbiljan uzrok steriliteta, ponekad kod mladih žena trudnoća uspije...i uglavnom je tako- nenadano.

  • Rollan Rollan 16.03.2015.

    Ne moraš nužno biti loša majka, ali kod nas se ne smatra "dobrom i poštenom djevojkom" facerica sa mozgom veličine oraha, koja nakon jednonoćne, plodne ševe (kako vi lijepo kažete avanture) traži muža preko neta. Pitanje je samo da li su mravinjaci na obalama Australije spojeni na društvene mreže.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare