To je to što me zanima!

Traži se glavna njuška Westgatea! Prijavite ljubimca

Od 19. do 21. veljače Westgate će biti domaćin 3. Sajma kućnih ljubimaca na kojem ćete moći pogledati izložbu raznovrsnih životinja – od pasa i mačaka do ptica i gmazova
Vidi originalni članak

Ovaj sajam je pravo mjesto za sve, a osobito za ljubitelje životinja i djecu! Pridružite nam se tijekom tri dana druženja sa životinjama te iskoristite brojne popuste i pogodnosti na već tradicionalnom Late Night Shoppingu.

Sajam će biti popraćen raznim događajima i natjecanjima, među kojima je i jako popularni izbor najljepšeg psa sajma - Glavne njuške Westgatea, stoga svakako povedite i svojeg ljubimca u subotu 20. veljače te se prijavite! Ne propustite ni modnu reviju za pse linije „Mickey Cash“ čiji dizajn potpisuje Boris Banović. Kako bi doživljaj modne revije koja će se održati u nedjelju 21. veljače bio potpun, potrebni su i modeli. Ako vašeg četveronožnog najboljeg prijatelja krase strpljenje, poslušnost, a k tome je veseo i zna hodati uz nogu, prijavite ga na Facebooku slanjem slike psa i kratkog opisa na mail uz vaše osobne podatke i možda baš vaš pas bude izabran za jednog od 20 modela!

Osim zabave, cijeli događaj ima i dobrotvorni karakter pa je tako tijekom prošla 2 sajma udomljeno oko 80 životinja. Ako ste razmišljali o udomljavanju, volite životinje ali niste bili u mogućnosti udomiti kućnog ljubimca, iskoristite priliku i pružite topli dom nekim od napuštenih životinja.

Na štandovima vas očekuje veliki izbor hrane, kolačića, pribora, kozmetike, krevetića, savjeta i svega ostalog za vaše kućne ljubimce te naravno neizostavni popusti. Uz bogat zabavni i edukativni program, poput plesa sa psima, pokaznih vježbi vatrogasaca, agility programa, radionice izrade domaćih psećih kolačića i modne revije, vjerujemo da ćete se odlično provesti. Vidimo se u Westgateu!

 

 

Idi na 24sata