To je to što me zanima!

Traži se napadač: U pucnjavi u Berlinu ubijen Damir H. iz BiH

Damir H. (31) ubijen je u berlinskom naselju Wedding, a još tri osobe su ranjene nakon što je na njih pucao nepoznati muškarac za kojim je pokrenuta potraga
Vidi originalni članak

Damir H. (31) ubijen je u subotu poslijepodne u berlinskom naselju Wedding, a još tri osobe su ranjene nakon što je na njih pucao nepoznati muškarac za kojim je pokrenuta potraga.

Kako prenose njemački mediji tijelo 31-godišnjaka prevezeno je na obdukciju. 

Trojica ozlijeđenih u dobi od 56, 36 i 44 godina imaju teške ozljede, ali su izvan  životne opasnostiPolicija se nada da će uskoro moći ispitati ozlijeđene kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima je došlo do obračuna.

Obiteljski obračun

Prema policijskom izvještaju muškaraci su napadnuti dok su napuštali zgradu i ulazili u automobil.  Zadobili su teške prostrijelne rane. Damir H. je reanimiran, ali bezuspješno te je preminuo od zadobivenih ozljeda na putu prema bolnici. 

Prema riječima svjedoka, osobe koje su pucale su pobjegle u BMW-u. Još su u bijegu.

Policija traži i oružje kojim je Damir ubijen. U tome bi im trebale pomoći čahure od metaka pronađene na mjestu zločina. 

Motiv i dalje nepoznat

Berliner Zeitung piše da se radilo o obračunu romskih obitelji porijeklom s Balkana, te da su se počinitelj i žrtve nekoliko dana ranije posvađali u jednom ugostiteljskom objektu.

Policija istražuje motiv ubojstva, a ne isključuje da je riječ o mogućoj osveti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 28.12.2015.

    Admine izraz cigan nije pogrdan i zbog cega ja dobijam opomenu

  • 28.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dadoccc 28.12.2015.

    sto će se njemačkoj događati u 2016 ovo je mačiji kašalj

Komentiraj...
Vidi sve komentare