To je to što me zanima!

Tražila Fifa: Transparent za Vukovar maknuli sa stadiona

Službeno objašnjenje bilo je da na tribinama nije mjesto povijesnim simbolima. Iz HNS-a su pojasnili kako su članica Fife i moraju poštovati njezine odluke
Vidi originalni članak

Delegat Fife, koji je obilazio stadion na Maksimiru, naredio je u utorak skidanje transparenta 'Zapamtite Vukovar' s ograde. Službeno objašnjenje bilo je da na tribinama nije mjesto povijesnim simbolima. 

Podsjetimo, na utakmici sa Srbijom u Beogradu na ogradi stadiona stajao je ogroman transparent na kojemu je na ćirilici pisalo 'Vukovar'. Tada nitko nije tražio da se transparent ukloni.

Povodom zahtjeva Fife da se transparent u Zagrebu ukloni oglasili su se i iz Hrvatskog nogometnog saveza

"HNS je učinio sve u svojoj moći kako bi transparent ostao na tribini, jer smo svjesni značenja transparenta koji nikoga ne vrijeđa, no HNS je članica Fife i mora poštovati njene odluke i u trenucima kada se s njima ne slaže. Isto tako, transparent na kojem je pisalo samo "Vukovar" nije smatran od strane delegata političkom porukom koja se kosi s pravilnicima Fife."

Idi na 24sata

Komentari 268

  • limex1989 21.11.2013.

    ova fifa je ocito mafija...mamicu im pokvarenu...al nemora biti istaknuto na transparentu ZAPAMTITE VIKOVAR...mi svi koji imalo znamo o ratu, netko iz prenesenih prica, netko mozda zna i uzivo sta se dogadjalo u ratu i u vukovaru...mi svi cemo uvijek u srcima nositi vukovar i boriti se da se ta usrana cirilica makne iz tog svetog grada......p.s. ja sam iz Nasica i u Vukovaru sam samo jednom bio...ali kad vidim sta rade Vukovarcima i tim izmucenim ljudima...samo kad se sjetim vukovara odmah mi zaigra srce...od srece sto dan danas ponosno stoji vodotoranj i taj sveti grad...sto ga nisu uspjeli slomiti...

  • mančo53 21.11.2013.

    Crvena banda skriva se iza FIFE.

  • elvis_dj 21.11.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare