To je to što me zanima!

Potraga sretno završila: Našli su malenu Anamariju Zović (4)

Djevojčica (4) se u utorak oko 19 sati udaljila iz obiteljske kuće kraj Pićna. Otišla je u šetnju sa svoja dva psića. Kada se nisu vratili, roditelji su alarmirali policiju
Vidi originalni članak

>>> Zadnja infromacija...

Malena Anamarija Zović (10.11. 2011.) nađena je jutros, 300 metara Gračišća koje je nekoliko kilometara udaljeno do njezinog doma. Prema prvim informacijama pronađena je oko 7.40 sati, a našao ju je član DVD-a.

Tražili su je cijelu noć

Djevojčica je nestala u utorak oko 19 sati na području općine PićanU trenutku nestanka na sebi je imala majicu sa slikom lutke i zelene kratke hlače, javila je PU istarska. 

Nekoliko stotina susjeda, vatrogasaca, lovaca, pripadnika Gorske službe spašavanja, policajaca opremljenih termovizijskim kamerama i svjetiljkama cijelu noć su pretraživali kilometre i kilometre kvadratne u okolici Pićna ne bi li pronašli 4-godišnju djevojčicu. Pomagali su im i psi tragači. Predani tragači zavirivali su gotovo u svaki grm ne bi li pronašli malu Anu. Kroz noć gotovo sa svih strana uz treperenje svjetiljki i lavež pasa čulo se dozivanje "Ana...Ana".

Do pred jutro maloj Anamariji Zović nije bilo traga ni glasa. 

Potraga je nastavljena i u srijedu, a policiji i GSS-u su pomagali i mještani. 

Djevojčica  se u utorak oko 19 sati udaljila iz obiteljske kuće u mjestu Lukeži pokraj Pićna na Labinštini. Djevojčica je otišla od kuće u šetnju sa svoja dva psića, ženke koker španijela koju zovu Žuča i tromjesečnog psića, međutim, kako se nisu vratili roditelji su alarmirali policiju nakon čega je unatoč noći krenula intenzivna potraga koja još traje.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • liliana 03.09.2015.

    Na selu se do djece ne drži ništa.

  • liliana 03.09.2015.

    Zamisli dijete od 4 godine pustiti bez nadzora,šta su ljudi na selu nemarni,uopće ih nije briga za djecu.

  • v766 02.09.2015.

    Roditeljima naplatiti troškove potrage i kaznu zbog zanemarivanja djeteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare