To je to što me zanima!

'Bio sam spreman dati iskaz, ali ne mogu bez odvjetnika'

Kako po zakonu na prvom ispitivanju moramo imati odvjetnika nisam mogao dati iskaz iako sam bio spreman. Sljedeći termin je 13. veljače, kazao je Ivo Sanader
Vidi originalni članak

U zgradu Županijskog državnog odvjetništva u petak malo prije 10 sati stigao je Ivo Sanader. Bio je sam. Njegov odvjetnik Čedo Prodanović još je u bolnici nakon operacije koljena, Goran Suić je na putu u inozemstvu, a Jadranka Sloković ima od prije dogovorene druge slučajeve.

 - Prodanović se još oporavlja. U bolnici je, ali ja sam spreman dati iskaz - kazao je Sanader na ulasku u zgradu.

Izašao je 40-ak minuta kasnije.

 - Kako po zakonu na prvom ispitivanju moramo imati odvjetnika nisam mogao dati iskaz iako sam bio spreman. Sljedeći termin je 13. veljače - kazao je bivši premijer.

Zbog Prodanovićeve operacije ispitivanje o aferi HEP-TLM odgođeno je i prošlog tjedna. 

Sanadera se sumnjiči da je bivšeg predsjednika Uprave HEP-a Ivana Mravka poticao na sklapanje ugovora o prodaji struje koji nisu bili povoljni za HEP, čime je tvrtka oštećena za oko 600 milijuna kuna. Jeftina struja prodavana je šibenskom TML-u i Aluminiju Mostar. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • plavi cvijet 28.01.2012.

    Iskaz po iskaz i tako do duboke starosti.

  • tuti fruti 11 27.01.2012.

    Čista ludost.Dok je drpal lovu onda mu nije trbao prodanovic.Svaki dan je u novinama da se mi previknemo na kraju nije kriv ,a mi nikome nista jer su nas pripremili.Nitko do kraja suđenja nebi treba pisat o njemu.kada je suđenje gotovo obijavit rezultat osude,a onda mi hrvati digli galamu to je onda drukcija atmosvera.

  • malanalena 27.01.2012.

    sramota, ovo mislim da nema ni na kubi. Sudac kojeg je on postavio se "razbolio" i vrijeme teče, sad odvjetnik ide navodno na operaciju, poslije će mu se odvjetnica"razbolit"i tako vrijeme prolazi on niti će šta odležat niti će šta vratit,,,,još će se i kandidirat na kakvim izborima kako je počelo, jer se sm.eche već bahati ko i prije, bez trunka srama

Komentiraj...
Vidi sve komentare