To je to što me zanima!

Tražio je plaću: Šef ga prebio, izbo nožem i odrezao mu prste

Poljska: Mladić je tražio vlasnika tvrtke da mu isplati zaostalu plaću od nekoliko eura. Vlasnik je odbio pa mu je Dominik rekao da će ga prijaviti inspekciji
Vidi originalni članak

Szymona F.,  vlasnik građevinske tvrtke u Poljskoj, osuđen je u petak na 12 godina zatvora jer je umalo ubio radnika koji ga je tražio da mu isplati zaostalu plaću.

Dominika B. Szymona je zaposlio "na crno" početkom 2013. godine na gradilištu. Mladić je tražio vlasnika tvrtke da mu isplati zaostalu plaću od nekoliko eura. Vlasnik je odbio pa mu je Dominik rekao da će ga prijaviti inspekciji. 

Vlasnik je onda napao mladića. On i njegov pomoćnik Mateusz R. su Dominika odvukli u šumu, prebili ga, natjerali da si iskopa grob, izboli ga nožem i odsjekli mu četiri prsta. Mislili su da je mrtav pa su ga zakopali i otišli. 

Mladić se uspio, zadnjim snagama, izvući iz groba te je bos i krvav otišao do ceste gdje je potražio pomoć. Prolaznici su pozvali policiju i hitnu. Mateusz R. dobio je deset godina zatvora. Dominiku moraju i isplatiti odštetu od 37.500 eura, javlja TVN24.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • PopiPopi 05.07.2015.

    Taj poslodavac sigurno nije prošao lustraciju .

  • BMKZS 04.07.2015.

    a joj nešto slično se desilo i u lijepoj našoj kada su poslodavci prebili radnika zato što je tražio isplatu zaostalih plaća. grozno!

  • svejedobro 04.07.2015.

    Jadni čovjek, kaj je preživio.. a i poljsko sudstvo se nije iskazalo sa ovom smiješno malom kaznom.. Koliko vrijedi ljudski život?

Komentiraj...
Vidi sve komentare