To je to što me zanima!

Tražio povrat nepostojećeg duga od 37 tisuća kuna, a u domu imao i 50 grama heroina

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je stoga da se dotičnom produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela
Vidi originalni članak

Riječko državno odvjetništvo je, nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv 45-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela iznude u pokušaju, te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, kao i omogućavanja trošenja iste.

Optužnicom se okrivljeniku stavlja na teret da je 13. i 14. listopada u Rijeci, a sa ciljem da pribavi nepripadnu imovinsku korist, tražio od muškarca isplatu nepostojećeg duga od 5.000 eura, pri čemu je izrekao prijeteće riječi koje su kod njega izazvale osjećaj straha.

VIDEO: NENAD OPET NA CESTI Policija pustila vozača koji im je danima bježao u Bjelovaru jer ga nisu zatekli za upravljačem?!

Osim toga 45-godišnjaka se tereti i da je 20. listopada u svom stanu u Rijeci u cilju daljnje prodaje posjedovao oko 50 grama heroina, kao i da je u više navrata jednoj osobi nudio istu drogu za konzumaciju.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je stoga da se dotičnom produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • yocko 13.12.2020.

    Takovi su manje više svi HDZ-ovci neče mu se ništa desiti.

  • _Varešak_ 13.12.2020.

    Strpati ga desetak godina u pržun,sa prisilnim radom u normi.

  • 13.12.2020.

    E da je stotinjak Filipa ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare