To je to što me zanima!

Trener splitskog kluba: 'Djeca nisu bila svjesna ni što viču, ni posljedica, a ni osude javnosti'

Na dječjem nogometnom turniru u Sarajevu dogodilo se više incidenata, uboda nožem, napada huligana na roditelje, napada roditelja na suce i povika 'Ubij Srbina!'. Za ovo posljednje odmah je stigla iskrena isprika
Vidi originalni članak

Prije svake utakmice djeci napominjemo pravila ponašanja i kodeks našeg kluba s kojim su oni upoznati. Od djece smo očekivali svakakve nestašluke, ali ovako nešto nismo, niti mi kao klub djecu učimo takvim stvarima. Nisu oni bili svjesni šta govore, nisu svjesni ni posljedica ni osude javnosti. Ovo im je bio prvi turnir. Ja kao trener u klubu oštro osuđujem bilo kakav govor mržnje i bilo koju drugu vrstu nasilja. Mi kao klub nikad nismo i nikad nećemo našu djecu poticati na takvo nešto. Učimo ih da su sva djeca jednaka i da u sportu nema mjesta mržnji. Mi u klubu možemo pomagati u odgoju djece u sportskom duhu onoliko koliko oni provode vremena s nama. Nudimo našu iskrenu ispriku svim našim sportskim prijateljima iz država regije. Kao klub trudit ćemo se da se ovakvo nešto nikada ne ponovi, poručuje trener kluba iz Splita koji je s djecom proteklih dana bio na nogometnom turniru u Sarajevu gdje su sudjelovali brojni klubovi iz zemalja regije.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • samo da ti kazem 17.01.2023.

    bili su im roditelji svjesni,od kojih su to i pokupili

  • olovkajezakon 16.01.2023.

    Djeca pričaju, pjevaju i viču ono što su čuli od svojih roditelja, a to što su pjevali je očito normalno na jugu. Jako tužno i žao mi je što djecu odgajaju da mrze.

  • 16.01.2023.

    Super neki balkanski kucni i roditeljski odgoj djece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare