To je to što me zanima!

Trenuci straha kod Sl. Broda: Jako je puklo, kao granata. Kći mi je rekla 'Tata, nešto se dimi'

Zapalila se krovna konstrukcija. Na svu sreću gore sam po betonskoj ploči imao kamenu vunu radi izolacije i ona je upila svu vodu tako da ona nije nanijela nikakvu štetu kući, priča nam vlasnik kuće u Sibinju
Vidi originalni članak

Ništa nije ukazivalo na to da bi mogao udariti grom u kuću. U nekoliko navrata je počinjala kiša, pa bi stala, pojavilo bi se sunce, pa bi opet kiša. Upravo smo sjeli da ručamo, dvije naše kćerke, supruga i ja, najstarija kćer je bila u školi. Spustila se jaka kiša, povremeno bi se čula grmljavina, ali u daljini. Najmlađa kćerka (7) otišla je u kupaonicu. Nešto je jako puknulo, pomislio sam da je eksplodirao plinski bojler, zvuk je bio poput tenkovske granate. Malena je istrčala iz kupaonice plačući, u cijeloj kući je nestalo struje.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozvao sam tetka da dođe da vidi što je sa strujom, dim nisam osjetio. Dočekao sam ga vani i ušli smo u kuću, da bi mi došla srednja kćer (15) i rekla tata vani se jako dimi. Prva pomisao mi je bila da je grom udario u kamion koji je bio parkiran pred kućom, jer sam autoprijevoznik. Pogledao sam na krov kuće i vidio sam gusti dim. Pozvao sam vatrogasce, ali njihov zapovjednik je vidio moju kuću i dim na krovu i oni su već bili krenuli prema nama. Svaka im čast, dečki su došli i odmah su pristupili gašenju.

Zapalila se krovna konstrukcija. Na svu sreću gore sam po betonskoj ploči imao kamenu vunu radi izolacije i ona je upila svu vodu tako da ona nije nanijela nikakvu štetu kući, no, krov je nastradao i njega ću morati u cijelosti promijeniti. Sva je sreća u nesreći da nitko od nas nije nastradao, vjerujem da ću uspjeti uz pomoć osiguranja sanirati štetu – rekao je Ivan Naletilić (48) vlasnik kuće u Sibinju kod Slavonskog Broda u koju je u petak oko 16 sati udario grom.

Kuća se nalazi u ulici Kneza Trpimira u prelijepom naselju novih kuća kojeg su podigli ljudi koji su nakon progonstva s područja bosanske Posavine svoj novi dom pronašli na području te općine, pa stoga ne čudi naziv naselja Mala Bosna.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Anonimus2017 11.03.2023.

    Kako grom....kada se zapali suha makija po Dalmaciji na temperaturama oko 40C i nakon kratkog grmljavinskog nevremena mudraci kažu da to pale srbi i sl.

  • regma 11.03.2023.

    to ce biti ptoblem za osiguranje kad treba isplatiti stetu a kad placas nema veze

  • 11.03.2023.

    ae antee jesi živ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare