To je to što me zanima!

Trgovao je plinom, a po struci je KV vozač: Kupovao zgrade, kuće i parcele po Zagrebu i Biogradu

Husić je u javnosti bio poznat po zavrzlamama pri isplati naknade za zemljište na kojem se nalazi okretište tramvaja u Prečkom u Zagrebu
Vidi originalni članak

Dvije kuće u Zagrebu i još dvije parcele, zgrade s apartmanima u Biogradu... Sve to uknjižio je Goran Husić otkad je ušao u plinski biznis ili, bolje rečeno, plinsku pljačku. Podsjetimo, Husić je osnivač tvrtke OMS upravljanje, kojoj su Ina i Plinara istočne Slavonije prodavale plin debelo ispod tržišne cijene, a Husićeva tvrtka potom ga je po tržišnoj cijeni prodavala na inozemnom tržištu. Zaradila je tako stotine milijuna kuna. OMS upravljanje osnovan je u prosincu 2019. godine. Između ostalog, imao je registrirane djelatnosti za organizacije tečajeva, seminara, koncerata, istraživanja tržišta. No energetika nije bila među njima.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Loko26 31.08.2022.

    Rojs je vozač autobusa pa general, Nikola Hanžel vozač u Karlovačkoj tiskari sada vlasnik Lana tiskare i najveći donator Kolinde.

  • 31.08.2022.

    Bajne institucije sumljaju……………..ustvari jednostavno, kada netko kupi i plati nešto onda više nema sumnji jer su to činjenice.

  • Mislilac 31.08.2022.

    Šoferi već 30 god. voze ovu državu unazad kao da im je mjenjač blokirao u rikvercu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare