To je to što me zanima!

Trgovina i turizam: Peveci ispočetka grade svoje carstvo

Nova tvrtka registrirana je na Trgovačkom sudu u Zadru. Osnivači su sinovi poduzetničkog para, no nagađa se da iza svega stoje roditelji Višnja i Zdravko
Vidi originalni članak

Nova tvrtka Pevec Danijel i Davorin registrirana je na Trgovačkom sudu u Zadru. Večernji list piše da su osnivači sinovi posrnulog poduzetničkog para iz Bjelovara Višnje i Zdravka Peveca. Nagađa se da iza svega stoje roditelji. Tvrtka će se baviti trgovinom, turizmom.

>>>Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tajnamoja 26.08.2011.

    Duboko se nadam da su sada naučili nešto. Puno stručnosti u budućem poslovanju a zaposlenima želim redovite i pristojne plaće.

  • zmajushka 26.08.2011.

    I ja bi svom starom otvorila tvrtku.... Pa sve i da je neznam kakvo s..nje napravio... :)

  • trešnja 26.08.2011.

    Ja na ovo moram reči par činjenica. Bez obzira kako je završila priča o Pevčevima, moramo priznati da su oni sami pokretali svoj posao bez ičije pomoći, za razliku od Todorićevih, Kutlinih i inih rabota. Pevčevi su kretali ni iz čega i postigli dovoljno da pošteno i lijepo žive. Na putu postizanja dobrih rezultata su posrnuli na ispitu lakomosti, nadutosti i nerealnih ciljeva. To ih je koštalo cijelog njihovog dotadašnjeg ostvarenja i ugleda. Što se tiče njihovog pritvora, jel vi stvarno mislite da su oni sa razlogom bili u zatvoru ??? Tada se je moralo osloboditi mjesto na tržištu nekim drugim firmama koje su nadležne ustanove dobro podmazale. Ako porezna ili bilo koja inspekcija hoće naći nekome nepravilnosti, ona će to naći pa da se vi postavite na trepavice. Istina je da je bilo nepravilnosti kod poslovanja, ali mnogo veće postoje u državnim i javnim institucijama, na koje nitko ne obrača pažnju. Zašto ne pokucaju na vrata jednom Todoriću, u Solidumu...Horvatinčiću...onako za usporedbu, ali oni su u dosluhu sa određenim eminencijama. Nisam nikakav poklonik Pevčevih i zaposleni sigurno imaju zamjerke na njihov odnos do njih, ali vjerujem da su i oni nešto dobro naučili iz cijele priče. Netko pita odakle im novac, a ja vas pitam odakle novac onima koji nikada nisu ništa pošteno radili, a firme su kupovali po jednu kunu ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare