To je to što me zanima!

Tri dana traže ženu na planini: 'Izgubila sam se i žedna sam...'

HGSS je dobio dojavu u četvrtak oko 13 sati da se Poljakinja (55) to jutro uputila put Biokova. Negdje oko 12 sati nazvala je svoju kćer na mobitel i rekla kako se izgubila u planini
Vidi originalni članak

I treći se nastavlja potraga za poljskom državljankom (55) koja je u četvrtak nestala na Biokovu. Naime, kako nas je izvijestio voditelj potrage Stipe Bušelić, HGSS je dobio dojavu u četvrtak oko 13 sati da se Poljakinja to jutro uputila put Biokova. 

Negdje oko 12 sati nazvala je svoju kćer na mobitel i rekla kako se izgubila na planini te da joj nedostaje vode. Po glasu je djelovala dezorijentirano.

Makarski HGSS-ovci su rekli kćeri da poruči majci da se skloni u hlad te da oni kreću prema njoj. Odmah su krenuli, ali nažalost dosad je nisu pronašli. U potrazi osim spasitelja sudjeluju i psi tragači, a ženu su tražili i dronom.

Potrga se odvija poviše mjesta Živogošće, pokraj mjesta Strn, negdje na 400 metara nadmorske visine. HGSS-ovcima iz Makarske pridružili su se i spasitelji iz Splita i Metkovića koji su 'pročešljali' sve pristupne putove. Ženin mobitel je isključen te ne mogu s njom stupiti u kontakt, a potragu otežava i vrućina.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • UNPROFOR 06.08.2017.

    Olimpijski bazen @ Kad me već vućeš za jezik , evo još jedne vaše sramote , kad smo već kod upotrebe termo kamere na helikopteru. Ako ste mogli sa njom i njim tražiti 20 dana leteći ćitavu noć na 2000m odbegle civile po šumarcima zapuštenih sela posle Oluje i onda jih saćekivati u zasjedama i poubijati jih nepitajući ko su , onda ste mogli isto tako tražiti i ovu građanku EU-ja ! Oćeš i ime jednoga sela ?

  • merida_1 06.08.2017.

    Ovakvih turista zaista nije potrebno ugoščavat rade nam samo trošak koji ovi naši ne znaju naplatit,neshvatljivo da žena tih godina nema mozga i ode u bespuće tako olako,a što joj ta kćer nije dala savjet na vrijeme,,

  • Dalibor0704 05.08.2017.

    Sigurno je u japankama. Koliko joj je minijaturan mozak? Trebala je krenuti na jug i spustila bi se do ceste. Tamo bi mogla uloviti neki luftić i krenuti na Vis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare