To je to što me zanima!

Požar kod Kistanja: Izgorjeli štala i garaža, kuće obranjene

Gašenje je bilo dramatično i bili su ugrožene kuće. 'Požar je bio blizu, ali ni jedna naseljena kuća nije zahvaćena', kaže vatrogasni zapovjednik Darko Dukić
Vidi originalni članak

Na rubu sela Tošić kraj Đevrsaka u srijedu su izgorjela dva napuštena objekta, jedna štala i jedna garaža u kojoj je bilo uskladišteno sijeno. Gašenje je bilo dramatično i bili su ugroženi stambeni objekti. 

- Požar je bio blizu, ali ni jedna naseljena kuća nije zahvaćena - rekao nam je županijski vatrogasni zapovjednik Darko Dukić. Vatrogasno dežurstvo je dobilo je dojavu o požaru otvorenog prostora na području Đevrsaka, zaseoka Tošić, u 11.33 sati. 

Na intervenciju su upućeni JVP Knin, DVD Sveti Juraj Kistanje, DVD Ervenik, DVD Skradin, DVD Dubravice i DVD Knin sa osam vozila i 27 vatrogasaca, a ubrzo su u pomoć pozvane i zračne snage. Gasila su tri kanadera, koji su napustili požarište u 14.10 sati kada je vatra lokalizirana. 

Ukupna opožarena površina je 32 hektara, a gorjelo je uglavnom nisko raslinje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Roy Ban 15.07.2015.

    znam osobno osobu koja već petnaest godina podmeće požare izgorilo je na stotine hektara policija zna za njega ali ništa ne poduzima zapalio je u nedjelju dva požara izgorilo dvanaet hektara ljudi ga vidjeli kako prolazi na crvenom skuteru i ništa u nedjelju je repriza lijepa naša policija

  • plavo oko_1 15.07.2015.

    Ne volim požare... daj Bože da se brzo ugasi

  • jo2hn8ny 15.07.2015.

    Osobno pitam što radi SOA po pitanju ovih "sličajnih" požara na našoj (Hrvatskoj) obali u ljetnim mjesecima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare