To je to što me zanima!

Tri zagrebačka kvarta ostala su bez vode zbog puknuća cijevi

Zbog puknuća cjevovoda bez vode je dio potrošača u Čileanskoj ulici i Gračanskom Mihaljevcu. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternom. Bez vode je i dio potrošača u Ulici Vladimira Nazora i Delničkoj ulici u Sesvetama
Vidi originalni članak

Ne jedna, već tri cijevi. I to u tri različita kvarta. Nastavljaju se nedaće po stanovnike zagrebačkih kvartova, bez vode su zbog puknuća cijevi ostali stanari Stenjevca, Podsljemena i Sesveta, izvijestio je Holding.

SVE ČEŠĆE Opet pukla cijev u Zagrebu: Bez vode dio Črnomerca i Dubrave

Zbog puknuća cjevovoda bez vode je dio potrošača u Čileanskoj ulici i Gračanskom Mihaljevcu. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternom. Bez vode je i dio potrošača u Ulici Vladimira Nazora i Delničkoj ulici u Sesvetama.

Stanovnici Stenjevca imali su problema s opskrbom vode i u petak. Naime, bez vode ostali su građani u ulicama Bolnička, Karažnik, Čileanska i Peruanska u Stenjevcu. Kao razlog naveli su se neplanirani radovi na vodoopskrbnom sustavu. 

JUTARNJA POPLAVA VIDEO Pukla cijev u Sesvetama: 'Dvorište mi je bilo puno vode'

Tri dana ranije, u utorak, Sesvečani su također bili bez vode zbog puknuća cijevi. Bujice vode slijevale su se kroz Budimsku ulicu.

- Oko 5.15 otvorio sam vrata i vidio kako mi je dvorište puno vode. U kuću nije ušlo, a kroz pola sata došli su zatvoriti vodu. Došla je i policija - kratko nam je prokomentirao čitatelj taj dan.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • CroM92 27.06.2022.

    Svaka čast za gradonačelnika, Zagreb se opskrbljuje cisternama u 21.st, vodovodi pucaju na tjednoj bazi, a on se zabavlja na biciklijadama, paradama i vješanjem zastava na trg, jer ipak su važni prioriteti

  • 27.06.2022.

    "Dok se Zagreb guši u smeću, cijevi pucaju a Zagrepčani su bez vode, gradonačelnik troši naš novac za organizaciju gay parada". To je komentar zbog kojeg sam dobio trodnevnu zabranu komentiranja na ovom portalu iako je to živa istina. Pa i dalje tvrdite da u Hrvatskoj vlada demokracija i sloboda govora

  • zrno soli u glavi 27.06.2022.

    Miki bi tu napravio još jednu fontanu. I maznuo još milijun kuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare