To je to što me zanima!

Priveli bivšeg muža liječnice: 'Nisam je ubio. Imam svjedoke'

Iz policije kažu kako su prikupili materijalne dokaze, obavijesti i saznanja te osnovano sumnjaju da je 65-godišnjak 6. kolovoza u stanu u Trogiru na smrt izbo Asju Tukić (61)
Vidi originalni članak

Policija je riješila slučaj ubojstva 61-godišnje liječnice Asje Tukić. Priveden je 65-godišnji muškarac za kojeg sumnjaju da je 6. kolovoza u stanu u Trogiru višestrukim ubodima nožem ubio ženu.

SVI SU JE VOLJELI Splitsku liječnicu (61) ubojica je nožem masakrirao po prsima

Iz policije kažu kako su prikupili materijalne dokaze, obavijesti i saznanja, te da su pretražili stanove i terene i tako došli do ubojice. Muškarac će danas tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za ubojstvo.

KOLEGE UBIJENE LIJEČNICE: 'Bila je savršena i uvijek imala vremena za kolege i pacijente'

Neslužbeno se doznaje kako se radi o njezinom bivšem suprugu Željku Tukiću koji je i prijavio zločin rekavši da je pronašao izmasakrirano tijelo u stanu. 

Neslužbeno doznajemo da je Tukić iznio svoju obranu te da je rekao kako nije kriv. On, naime, tvrdi kako uopće nije bio u stanu u vrijeme zločina te da ima svjedoke koji to mogu potvrditi.

Asja je oko 9.30 sati otišla iz Splita prema Trogiru do svojega stana u Ulici kneza Trpimira. Taj stan, kao i dva apartmana na otoku Čiovu, naslijedila je od oca, poznatog i cijenjenog nastavnika fizike u Trogiru. U apartmanu na zadnjem katu zgrade je u ponedjeljak bila smjena gostiju, stari su odlazili oko 10, a novi su trebali doći nakon 14 sati.

Zabrinuli se jer se nije javila gostima

Doktorica Tukić je stigla u stan te je jedan od posljednjih poziva zabilježenih mobitelom bio oko 10.45 sati. Nešto kasnije pokušali su je kontaktirati gosti koji su trebali stići u apartman. Kako im se nije javljala, nazvali su njezinu kćer, koja je potom nazvala oca, bivšeg supruga Asje Tukić.

On je tobože otišao provjeriti stan i naletio na tijelo te je pozvao policiju. Policija je u subotu na temelju sudskog naloga obavila pretragu kuće u mjestu Slatine kod Trogira koju koristi osumnjičeni Tukić i iz nje su odnijeli nekoliko predmeta. Tukić je isti dan priveden na kriminalističku obradu u splitsku policiju gdje je saslušan.

Idi na 24sata

Komentari 230

  • Dragec_vragec 12.08.2018.

    Ženska osoba slabije građe cipele broj 37 ITD???

  • merida_1 12.08.2018.

    A kćer nitko nit spominje nit ispituje,ćudno..

  • marijan50 12.08.2018.

    Hrvatska je zemlja snova. Ali kakav šljam njome danas vlada i hoda, to je za plakanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare