Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Bila je savršena i uvijek imala vremena za kolege i pacijente'

Tijelo nesretne 61-godišnjakinje, inače liječnice, pronašao je bivši suprugu u apartmanu u Trogiru. Na tijelu ubijene primijećena je jedna ubodna rana na leđima, a policija je u stanu pronašla i nož

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
24 komentara

Kolegice liječnice A. T. (61) ubijene u ponedjeljak u Trogiru kažu kako je bila savršena i kako su je kolege obožavale. Tijelo nesretne 61-godišnjakinje, inače liječnice u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s reumatologijom u Splitu, pronašao je bivši suprugu u apartmanu u Ulici Kneza Trpimira 7. Prema neslužbenim informacijama, A. T. je apartman iznajmljivala i u njemu je bila kako bi ga očistila prije dolaska idućih gostiju.

Trogir: Ubijena u stanu? Muž prijavio smrt supruge, a pronašli i nož Više na http://bit.ly/2AWnnGH Reporter: Mario Matana

Posted by 24sata on Monday, 6 August 2018

- Ne mogu vjerovati, to je nemoguće. Uvijek je bila susretljiva, kolege su je obožavale, bila je savršena. Za svakog je uvijek našla vremena kad je trebalo dati neki savjet, uvijek je bila na usluzi pacijentima, spremna učiniti što god treba. Bila je savršena. Užas, u šoku sam, kazala je jedna od djelatnica splitskih Toplica za Slobodnu Dalmaciju.

TRAGEDIJA U TROGIRU Liječnicu (61) pronašli mrtvu, ubijena dok je čistila apartman

Sugovornici su A. T. za Slobodnu Dalmaciju opisali kao druželjubivu i veselu i nitko nije mogao slutiti da će završiti na takav način. 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Na tijelu ubijene primijećena je jedna ubodna rana na leđima, a policija je u stanu pronašla i nož. 

Možda vas zanima i ovo:
Message