To je to što me zanima!

Trogirski HDZ: Rilje bi nas 'hapsio', a i on je osumnjičen

Trogirski HDZ je iznenađen pozivom SDP-ovog gradonačelnika Damira Rilje policiji 'da ih sve pohapsi' jer je i sam osumnjičenik u jednoj drugoj gradskoj aferi...
Vidi originalni članak

Trogirski HDZ je izdao priopćenje u kojem navode da su iznenađeni istupom gradonačelnika Damira Rilje (SDP), koji je pozvao policiju 'da ih sve pohapsi, ne samo Brkana, nego i bivšeg gradonačelnika Rožića te svu tu ekipu koja mu je asistirala i pomagala u perverznoj pljački'. Naglasili su kako daju punu potporu hrvatskoj Vladi u borbi protiv korupcije. Podsjećaju kako su i prije otvaranja istrage, pokrenuli stegovni postupak protiv svog člana, bivšeg gradonačelnika Vinka Brkana, smatrajući da je svojim postupcima i načinom vođenja stranke naštetio njenom ugledu. Gradski odbor HDZ-a Trogir dodaje kako je gradonačelnik Rilje i sam osumnjičenik u jednoj drugoj gradskoj aferi, zbog koje je pozivan na obavijesne razgovore. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • slavek07 02.11.2010.

    ali njegov šef Rožić nema pojma o tome kaj se događalo.

  • vuvica 02.11.2010.

    napokooon je i gospodin Brki iza rešetaka,kad tad svakome se vrati milo za drago...

  • Prva Proleterska_1 01.11.2010.

    Koji je to kriterij ,da treba hapsiti i one druge.! Hapse se svi redom za koje postoje dokazi a ne rekla kazala ! I nije nikakvo opravdanje , neka i njih zatvore ako zatvore nas ili obrnuto ! hapsite sve redom i oduzimajte pokradeno, jer hocemo da vrate pare majci hrvatskoj, koja su bila puna usta u toj njihovoj ljubavi prema HR, dok su je pokradali!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare