To je to što me zanima!

Trojac u Benkovcu 'pao' s 12 kila strogo zaštićenog riječnog raka

Rakovi su im oduzeti te su zbrinuti u dogovoru s ribarskim inspektorom dok su trojica osumnjičenika kazneno prijavljeni zadarskom državnom odvjetništvu zbog trgovanja zaštićenim prirodnim vrijednostima
Vidi originalni članak

Zadarska policija osumnjičila je trojicu muškaraca za preprodaju riječnih rakova nakon što je u njihovom automobilu pronašla 12 kilograma te zaštićene vrste životinja.

Trojac u dobi od 53, 38 i 36 godina uhvatili su benkovački policajci prvog dana rujna u sitnim noćnim satima prilikom kontrole njihovog automobila splitskih registarskih oznaka, izvijestila je u petak zadarska policija.

Zbog sumnje u nepropisnu trgovinu zaštićene svojte životinja, sva trojica su uhićena te dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje gdje je utvrđeno da su prethodno ulovljene slatkovodne rakova koji su na popisu zaštićenih vrsta prevozili s ciljem daljnje preprodaje.

Rakovi su im oduzeti te su zbrinuti u dogovoru s ribarskim inspektorom dok su trojica osumnjičenika kazneno prijavljeni zadarskom državnom odvjetništvu zbog trgovanja zaštićenim prirodnim vrijednostima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zelena mamba 03.09.2021.

    Pokrali od 90-tih skoro cijelu industriju Hrvatske a vi hapsite ove sa rakovima . Da , ide u postotak rješenih predmeta .

  • finfinccc 03.09.2021.

    koliko vam se izlovi na vranskom jezeru uz pomoć zastitara čudo jedno,pa stavite policiju na izlaze sa tog jezera mjesec dana iznenadit ćete se,znam dečka iz vg koji je donio stotine kg sarana za tjedan dana sa tog jezera,ma obićno uhvate sitng lopova dok velikima biznis cvate,ali tako je svugdje u hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare