To je to što me zanima!

Troje mrtvih u napadu na dječju bolnicu: Preminuo i dječak

Dječja bolnica u Mariupolju, lučkom gradu na jugu Ukrajine, potpuno je uništena u ruskom bombardiranju, objavilo je gradsko vijeće Mariupolja
Vidi originalni članak

Dogradonačelnik Mariupolja Sergej Orlov potvrdio je za BBC Radio 4 da je među troje poginulih u ruskom bombardiranju dječje bolnice u Mariupolju i šestogodišnji dječak, a još 17 ljudi je ozlijeđeno.

TRAJU NAPADI U ruskom bombardiranju regije Sumi poginuli dječak i 2 žene

- Posljednja informacija koju imamo o žrtvama je da je većina posjetitelja bila u skloništu. Među 17 ozlijeđenih uglavnom su trudnice i liječnici koji rade u bolnici - rekao je Orlov.

NEVJEROJATNA SNIMKA VIDEO Deaktivirali rusku bombu rukama i bočicom vode!? 'Kakva hrabrost. To bi sravnilo zgradu'

- Ovo je treća bolnica koju su uništili u gradu. Prethodnog dana su topničkim granatiranjem uništili bolnicu broj devet. Ovo je bila covid bolnica sa 300 kreveta... Apsolutno sam siguran da znaju što su ciljali - rekao je.

>> Stanje u Ukrajini iz minute u minutu pratite ovdje

Dječja bolnica u Mariupolju, lučkom gradu na jugu Ukrajine, potpuno je uništena u ruskom bombardiranju, objavilo je gradsko vijeće Mariupolja.  

KAKO UHVATITI LOPOVA Jedni se bore, a drugi... Ovo rade lopovima u Ukrajini: Uzmu selotejlp i nađu najbliži stup

- Ruske okupacijske snage bacile su više bombi na dječju bolnicu. Uništenje je golemo - objavili su.

Snimku uništenog rodilišta objavio je i ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij

'OSTAO SAM BEZ OBITELJI' Zadnje riječi su joj bile 'Ne brini, izvući ćemo se'. Prepoznao sam ih na slici. Ležali su uz kofere...

- Mariupolj. Izravan pogodak ruskih snaga na rodilište. Djeca su pod ruševinama. Zvjerstvo! Koliko dugo će još svijet biti sudionik i ignorirati ovaj teror? Zatvorite nebo odmah! Zaustavite ubijanje! Imate moć, ali čini se da gubite ljudskost - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cibalitanac11 11.03.2022.

    U NATO napadima na Srbiju isto je bilo civilnih zrtava medju kojima i djece,a nitko od ovih komentatora to ne spominje! Da li su i tamo bile opravdane akcije nato snaga?

  • 10.03.2022.

    Ove priče podsjećaju me na priču jednog Srbina tamo 90' zašto je granatom pogođena kupola Šibenske katedrale. Odgovorio je da su na krovu oble kupole bili hrvataki snajperisti. Sad vidim ista tumačenja i opravdanja za ruska granatiranja. Ta Rusi su u međunarodno priznatoj državi. O čemu vi rusofili????

  • izygirl 10.03.2022.

    Zašto me ne čudi sto su svi ovdje u ovim komentarima za Ruse???Pa da,zato sto su ovo komentari srpskog naroda

Komentiraj...
Vidi sve komentare