To je to što me zanima!

Trojica napadača iz Vukovara i njihov pomagač idu iza rešetaka

Četvorki je odeđen istražni zatvor zbog straha od utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja kaznenog djela
Vidi originalni članak

Grupa pripadnika navijačke skupine BBB, bez ikakvog povoda, u subotu navečer je u centru Vukovara pretukla pet maloljetnika od 15 godina. Dječaci su teže ozlijeđeni. Roditelji kažu da poznaju neke napadače, prepoznala su ih i napadnuta djeca. 

Policija je uhitila petoricu muškaraca za koje se vjeruje da su maloljetnicima nanijeli teške tjelesne ozlijede. 

INCIDENT U VUKOVARU VIDEO Pogledajte kako privode huligane koji su mlatili dječake

Četvorki je odeđen istražni zatvor zbog straha od utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja kaznenog djela. Jedan od njih naveden je samo kao pomagač, odnosno sumnjiči se da je iznajmio stan u Vukovaru radi skrivanja ostatka napadača, piše Danas.hr.

 Jednog 23-godišnjaka uhitili su odmah nakon incidenta u samom centru grada, a njegov odvjetnik Davor Ćavar ističe za RTL da njegov branjenik negira sudjelovanje u premlaćivanju.

PREMLAĆIVANJE DJECE Odvjetnik uhićenog u Vukovaru: 'Nemam saznanja o tome je li on navijač i je li bio u Grčkoj'

- To je nekakva njihova sumnja, vjerojatno su provjerili njegov identitet i s obzirom na nekakva ranija slična kaznena djela, pretpostavljam da je zbog toga došlo do sumnje da bi on mogao biti počinitelj - rekao je Ćavar.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • putin1111 11.01.2024.

    jesu to neki heroji Vukovara zato pokrivaju lica hodao bi on meni u gaćama i bos po ovoj zimi i jos bi ga okoval lancima da ga bolje griju

  • sanjakorać 11.01.2024.

    Naiči će kad tad na prave pajdaše

  • BROKRO 11.01.2024.

    to su vasi Decki kako ih vi nazivate ti isti su i u Grckoj zvani Decki dobivali podresku Drzave i troskove da bi ovdije nastavili sa terorizmom , ponavljam sve za glasove i ostatak na vlasti ma ko da bio i sta radijo , da je moj sin medu njima ili medu zrtvama znam sta bi napravio !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare