To je to što me zanima!

Trojicu sumnjiče za organizaciju utaje 50 mil. kn poreza: 'USKOK je tu došao oko tri sata ujutro...'

Istražitelji USKOK-a su na jednu od adresa Mirka Vukadina stigli prije zore, oko tri, četiri ujutro. Ispred kuće bilo je parkirano policijsko vozilo. Susjedi kažu da tamo stanuju njegova majka i brat, ne viđaju ga često
Vidi originalni članak

Kako doznajemo, među uhićenima su Mirko Vukadin, Goran Novosel i Vihor Stipoljev. Njih trojicu sumnjiči se za organizaciju skupine koja je utajila 50 milijuna kuna poreza. 

Istražitelji USKOK-a su na jednu od adresa Mirka Vukadina stigli prije zore, oko tri, četiri ujutro. Kako neslužbeno doznajemo, Vukadin je planirao otputovati zbog čega su istražitelji došli tako rano ujutro. Ispred kuće bilo je parkirano policijsko vozilo, dok je nešto dalje, na vrhu uske uličice bio parkiran crni kombi zagrebačkih registarskih oznaka. Riječ je o nekretnini u Žrnovnici obloženoj kamenom, a kako nam kažu susjedi, osumnjičeni tamo ne stanuje, već njegova majka i brat. 

- Ne viđamo ga često, povremeno tu dolazi. Istražitelji su jutros došli, tražili su tko će im biti svjedok. Ma nisam htio, briga me, ne želim imati veze s tim niti želim da me se išta tiče - kaže nam jedan od susjeda u Žrnovici.

Inače riječ je o kući u nizu, dvokatnici bez dvorišnog prostora.

- Koliko znam njegovi roditelji su imali trgovinu s bojama i lakovima u Splitu, ne znam je li to još drže, ali znam da su radili nešto u građevini, iznajmljivali apartmane, tako nešto - navodi nam drugi susjed. Kažu nam kako su se bavili i kamenom, da im je i to bila jedna od djelatnosti. 

Istražitelji su s te adrese otišli nešto prije podneva. 

Na drugoj adresi u Podstrani koja glasi na Vukadina nismo zatekli nikoga. Riječ je o stanu u prizemlju u novijem bloku zgrada. Kako su vrata bila odškrinuta mogli smo vidjeti kako je stan u fazi adaptacije ili se tek prvi put uređuje.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • clon 28.10.2021.

    Dalmaciju i općine je korupcija proždrla do kosti , treba ispitati i koliko teži biznis u cijeloj sivoj ekomiji i to zaustavit. Neko i to lobira . Samo kriminal di se god okreneš.

  • 27.10.2021.

    Vec viđena predstava po uobicajenom obrascu. Prvo mediji danas bruje cijeli dan o tome, gledamo snimke kako privode osumnjičenike, onda uskok trazi mjesec dana pritvora zbog toboze utjecaja na svjedoke, kojih u pravilu nema, onda jedan po jedan izlazi na slobodu, i tu prica staje, a ako i dođe do osuđujuce ili kako mi volimo reci pravomoćne presude, onda su to u pravilu kazne zatvora od 2 do 5 g, te nakon dvije trecine odlezano idu na slobodu, a milijuni ostaju.

  • beli1977 27.10.2021.

    Ajd više mjenjajte zakon i takvi ljudi pred zid i bok!!! Pa da vidimo tko će sljedeći????

Komentiraj...
Vidi sve komentare