To je to što me zanima!

Trudnica je preplivala vodenu bujicu, došla u bolnicu i rodila

Yellamma Gaddi (22) iz Indije je preplivala 600 metara kroz nabujalu rijeku. Sa suprugom je živjela u selu koje je rijeka "odsjekla" od kopna. Rodila je u subotu
Vidi originalni članak

Yellamma Gaddi (22) iz Indije je preplivala 600 metara kroz nabujalu rijeku kako bi spasila svoje nerođeno dijete .

Yellamma se udala prije četiri godine i sa suprugom je živjela u selu Neelakantarayanagaddi. Vijest da je ostala trudna posebno je razveselila muževu obitelj budući da se u toj obitelji duže vrijeme nije rodilo dijete. Trebala je roditi krajem kolovoza. No 31. srpnja njezino je selo rijeka "odsjekla" od kopna .

Istog je dana hrabra Yellamma, zajedno s braćom i rođacima otplivala na kopno. Otada je bila kod svoje bake. U petak je dobila trudove . Hitno je završila u bolnici gdje je u subotu carskim rezom rodila dječaka teškog četiri kilograma. Ona i dječak su dobro. Yellamma jedva čeka da njezin muž Ballappa vidi sina. No u međuvremenu je opet pala jaka kiša i selo je i dalje izolirano, piše The Times of India.

Yellamma se nada i da će joj država platiti porod budući da je rodila u privatnoj bolnici i račun je velik.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • gabriella_1 04.09.2014.

    Meni su rekli da će pasti snijeg, a kod nas kad padne snijeg tri dana ne dođe ralica na naše brdo! Ja spakirala torbu, ujutro na bus i u rodilište. Popodne sam rodila ovu divnu djevojku koja danas ima 25 godina :-)..

  • dipsy2010 03.09.2014.

    A tata se boji plivati pa još nije vidio dječaka ... Uh....

  • Sunce malo_1 03.09.2014.

    Bravo za mamu :) i za bebu isto :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare