To je to što me zanima!

Trump ignorira poraz, za Dan zahvalnosti pomilovao purice

Donald Trump potiho prihvaća poraz i obavlja svoje zadnje dužnosti, nastavlja s blokadom imovine pristaša režima u Nikaragvi, a pomilovao je i dvije purice za Dan zahvalnosti
Vidi originalni članak

Dok stižu službena priznanja Bidenove pobjede, Donald Trump nastavlja sa svojim predsjedničkim poslovima kao da se ništa nije dogodilo. Nakon što je Pennsylvania potvrdila Bidenovu pobjedu, a sud u Nevadi odbio zahtjev za proglašavanjem listića dostavljenih poštom nevažećima, Trump je prvo održao govor o vijestima s burze.

PREDAJA VLASTI IDE DALJE Bidenu potvrdili Pennsylvaniju, Trump tražio brojanje u Georgiji

- Želim čestitati svima na burzi, indeks za mjerenje razvoja tržišnog kapitala SAD-a danas je skočio preko 30 tisuća. To je prvi put u povijesti da je prešao tu brojku, unatoč svemu što se događa i pandemiji - rekao je Trump u svom obraćanju medijima. 

 

Nakon toga je u pismu Senatu objasnio da je produžio blokadu imovine nekih građana SAD-a zbog sumnje da financiraju i pomažu totalitarni režim u Nikaragvi i time ugrožavaju sigurnost države. 

SPRDAJU JE NA TWITTERU Postala hit: Melania opsovala božićnu dekoraciju u Bijeloj kući

S ozbiljnih tema otišao je s Melanijom u Vrt ruža u Bijeloj kući kako bi tradicionalno pomilovao dvije purice, Corn i Cob, koje će umjesto da završe u pećnici, svoj život nastaviti na farmi Sveučilišta u Iowi. Ovo je tradicija stara 73 godine zbog koje dvije purice svake godine izbjegnu postati večerom za uzvanike u Bijeloj kući.

 

 

KRAJ DRAME Trump odlazi: Biden priznat kao pobjednik, počinje tranzicija

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 25.11.2020.

    bravo puran i on se pita ,,kud,kud,kam,kam,,van iz bjele kuće.....

  • prokurator 25.11.2020.

    treba znati kada stati. nitko ne voli ljude koji nemaju mjere ni kompasa.

  • Trump Jong Un 25.11.2020.

    Krivo, s Melanijom tri purice 🦃🦃🦃

Komentiraj...
Vidi sve komentare