To je to što me zanima!

Trump napao novinarku: Ne mogu više gledati tu luđakinju

Donald Trump se u četvrtak još žešće obrušio na poznatu novinarku Megyn Kelly koju je barem šest puta u zadnjih 48 sati javno nazvao "luđakinjom"
Vidi originalni članak

Donald Trump se u četvrtak još žešće obrušio na poznatu novinarku Megyn Kelly koju je barem šest puta u zadnjih 48 sati javno nazvao "luđakinjom".

Republikanski kandidat za američkog predsjednika 'počastio' ju je u utorak navečer novim nadimkom na Twitteru, "luđakinja Megyn Kelly" (crazy@megynkelly).

U srijedu je nastavio istim tonom, a u četvrtak je u barem još trima porukama na Twitteru nazvao novinarku Fox Newsa ludom.

Ona je već mjesecima na meti Trumpovih napada otkako ga je u kolovozu 2015. u prvoj republikanskoj debati pitala o njegovoj sklonosti da ružno govori o ženama.

"Precijenjena i luda@megynkelly se uvijek žali na Trumpa, ali mi posvećuje svoju emisiju. Pozabavi se malo i drugima, Megyn", poručio je Trump u četvrtak na Twitteru.

"Zbilja, više ne mogu gledati Megyn, tu luđakinju", dodao je u drugom tvitu, u vezi s novinarkom koja vodi večernju emisiju na Fox Newsu "The Kelly File", jednu od najgledanijih na kabelskim mrežama.

Uz svoje tvitove, Trump preuzima i poruke drugih u kojima se kritizira novinarku.

Trumpu je zadnjih mjeseci zaredao s podcjenjujućim nadimcima i osobnim napadima na svoje republikanske protukandidate. Tako je Jeba Busha nazvao čovjekom "niske energije", Marca Rubija "mali Marco" a Teda Cruza "lašcem".

Megyn Kelly nije izravno odgovorila na Trumpove nove napade, ali je na Twitteru objavila anketu po kojoj polovina Amerikanaca ima "veoma loše" mišljenje o njemu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • MAX 2010 18.03.2016.

    Kerum mi izgleda ( čak i s pršutom na čelu ) vrlo lucidno uz ovog čovjeka (plastificiranog)

  • georgia 18.03.2016.

    koji moron..

  • Nisan_te tila 18.03.2016.

    Stari, odi si prominit boju kose, još si malo iskvarcaj lice, nije ti pogođena nijansa, ostavi se politike, to nije za frikove ka šta si ti, a kakav bi tek bija posli kad bi ti još više narasta taj tvoj bol***ni poremećeni ego.

Komentiraj...
Vidi sve komentare