To je to što me zanima!

Trump pod dojmom: Zavide mi jer me Vladimir Putin pohvalio

Milijarder Donald Trump, jedan od kandidata za predsjednika SAD-a ponosan je što ga je pohvalio Putin. Ne vjeruje da je ruski predsjednik kriv za ubojstvo novinara...
Vidi originalni članak

Kandidat za predsjednika Donald Trump (69) uvjeren je da su svi koji ga kritiziraju zbog pohvala koje je dobio od ruskog predsjednika zapravo užasno zavidni na tome.

- Smatram da možemo surađivati s Rusima u našu korist. U zajedničku korist. A republikanci mi užasno zavide jer Putin njih uopće ne spominje -  rekao je Trump polaskan je što Vladimir Putin ima visoko mišljenje o njemu. 

Trump je podrška Putinu i oko optužbi da je on naručivao ubojstvo novinara u Rusiji.

- Bilo bi strašno ako je to istina. No, nikad nije dokazano da je on ubio nekoga. Svi su nevini dok im se ne dokaže krivnja, barem u našoj zemlji. Nema dokaza da je on ubio ijednog novinara - rekao je Trump te dodao da Putin potpuno poriče ubojstva novinara.

Također, ovaj milijarder smatra Putina snažnim i moćnim čelnikom kojeg, po njegovom mišljenju, Rusi poštuju.

- Zadnjih godina Rusi su ga poštovali kao čelnika. Mislim da ima oko 80 posto popularnosti dok vidimo da predsjednik Barack Obama ima 30-40 posto - rekao je republikanac Trump koji u siječnju 2017. želi ući u Bijelu kuću.

 - Putin od našeg predsjednika radi mljeveno meso - slikovito je Trump usporedio Putinovu snagu i moć s onom svog predsjednika.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • georgia 21.12.2015.

    pohvalio ga, jer bi mu odgovaralo da takav redikul dođe za predsjednika SADa...

  • Ante Nimbus 21.12.2015.

    Trump je američka verzija Keruma.

  • zabrana 21.12.2015.

    to ti je kad ti moč udari u glavu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare