To je to što me zanima!

Trump tvrdi da je njegov sin Barron imao koronu 15 minuta

Trump je na nekoliko zadnjih skupova iskoristio navodni Barronov super brzi oporavak kao primjer zbog kojeg bi se škole trebale opet otvoriti, koje su u mnogim državama SAD-a zbog epidemije zatvorene
Vidi originalni članak

Donald Trump je pred svojim pristašama na skupu u Martinsburgu u Pennsylvaniji u ponedjeljak izjavio da je njegov sin Barron imao Covid 15 minuta.

- Naravno da je i on bio zaražen kao i ja i Melania. Ali, on je mlad i ima jak imunitet. Pitao sam doktora kako je Barron i rekao mi je da je pozitivan. Nakon 15 minuta sam ga opet pitao kako je Barron i doktor mi je rekao "Gospodine, virus je nestao" - ispričao je Trump, a okupljeni na skupu su se počeli smijati.

GAF ZA GAFOM Najbizarniji 'Trumpizmi': Europa je država, a vjetar ubija ptice?!

Trump je ovu 'anegdotu' ispričao, kako piše Daily Mail, jer je pokrenuo kampanju da se ponovno otvore škole za učenike, što je prijedlog koji u nekim državam SAD-a nije naišao na odobravanje zbog vrlo loše epidemiološke situacije.

Trump je na nekoliko zadnjih skupova iskoristio navodni Barronov super brzi oporavak kao primjer zbog kojeg bi se škole trebale opet otvoriti.

- Vratimo učenike u škole. Dobili smo pozitivni test i 15 minuta kasnije liječnik je rekao da je Barron dobro - rekao je Trump i u Wisconsinu u subotu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ligma Pennys 27.10.2020.

    Dobar smisao za umor

  • GradaninHR 27.10.2020.

    Je je tvoj sin,pitaj Melaniju ciji je hh

  • čovik-s-juga 27.10.2020.

    Vrlo moguće !

Komentiraj...
Vidi sve komentare