To je to što me zanima!

Trump uoči summita: 'Veliki Larry je upravo imao infarkt'

Kudlow je branio Trumpovu odluku da ne prihvati zajedničku izjavu G7, kritizirajući oštro kanadskog premijera Justina Trudeaua i optuživši ga da je kriv za neuspjeh susreta
Vidi originalni članak

Nekoliko minuta prije povijesnog susreta na vrhu s Kim Jong-unom, američki predsjednik Donald Trump objavio je u poruci na Twitteru da je njegov glavni gospodarski savjetnik doživio srčani udar.

"Naš veliki Larry Kudlow koji je naporno radio na trgovini i na gospodarstvu, upravo je doživio srčani udar. Sada je u bolnici Walter Reed", blizu Washingtona, napisao je Trump bez drugih pojedinosti o zdravstvenom stanju svog savjetnika.

Kudlow (70) je u nedjelju stao u obranu Trumpove odluke da ne prihvati zajedničku izjavu G7, kritizirajući oštro kanadskog premijera Justina Trudeaua i optuživši ga da je kriv za neuspjeh susreta sedmero čelnika najrazvijenijih zemalja svijeta.

Justin Trudeau je "održao tiskovnu konferenciju i rekao da Sjedinjene Države vrijeđaju", izjavio je Kudlow ocijenivši da je kanadski premijer "zabio Americi nož u leđa".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare