To je to što me zanima!

Trump žica Putina da mu iskopa sve prljavštine o obitelji Biden

Trump je dao intervju za JustTheNews u kojem je pokazao da je i dalje spreman od stranih sila tražiti pomoć za domaće političke probleme, pa čak i od neprijatelja poput Putina
Vidi originalni članak

Bez obzira na rat i činjenicu da im je Vladimir Putin glavni svijetski neprijatelj, Donald Trump je u novom intervjuu pozvao ruskog predsjednika da objavi sve štetne informacije koje ima o obitelji Biden.

Trump je dao intervju za JustTheNews u kojem je pokazao da je i dalje spreman od stranih sila tražiti pomoć za domaće političke probleme, pa čak i od neprijatelja poput Putina. 

PRVI SAVEZNI ZAKON Biden: Novi zakon linčovanje će tretirati kao zločin iz mržnje

U intervjuu je tako iznio nedokazane tvrdnje o poslovanju Huntera Bidena u Rusiji i zatražio da Putin objavi sve što ima o tome. 

- Mislim da bi Putin znao odgovor na to i da bi ga trebao pustiti van. Trebali bismo znati taj odgovor - rekao je, prenosi CNN

Činjenica je da je Hunter Biden radio kao konzultant u ranim zemljama, uključujući Ukrajinu i Kinu, dok mu je otac bio potpredsjednik, a u tijeku je i istraga ministarstva pravosuđa oko tih poslova i potencijalnih kaznenih djela.

S KIM JE SVE RAZGOVARAO? Rupa od sedam sati: Gdje su zapisi Trumpovih razgovora u danu napada na Kongres?

No nema dokaza koji bi potvrdili Trumpove tvrdnje da su Bidenovi bili uključeni u korupciju ili utjecali na vanjsku politiku SAD-a za vlastitu dobit. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Requiem 30.03.2022.

    Radi se na tome da zavrsi iza resetaka, zato je ovako poludio. On je dakle najveci krimos s one strane bare.

  • PeroBabicZg 30.03.2022.

    Sramota je da takav čovjek može postati američki predsjednik i da koketira sa najgorim neprijateljem!

  • kojajeura 30.03.2022.

    Nema videa, al ima sve mi je bilo jasno kad sam vidio, "prenosi CNN" sve jasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare