To je to što me zanima!

Trumpov ručak: Dva Big Maca, dva sendviča s ribom, shake...

U svemu tome ima blizu 2000 kalorija što je blizu preporučenog dnevnog unosa kalorija za odraslu mušku osobu. Ova informacija iznenadila je nutricioniste...
Vidi originalni članak

Iako je predsjednik velesile, Donaldu Trumpu je cjenovno pristupačna brza hrana, čini se, draža od zdravih obroka. U vrijeme prošlogodišnje predsjedničke kampanje, na meniju u njegovom avionu bile su tri vrste hrane - ona iz McDonald'sa, KFC-ja i pizza. Omiljeno piće bila mu je Coca Cola bez šećera. 

Bivši savjetnici u kampanji Corey Lewandowski i David Bossie u svojoj novoj knjizi otkrili su kako je najčešća Trumpova McDonald's narudžba sadržavala dva Big Maca, dva Fillet O-Fisha i čokoladni shake. 

U svemu tome ima blizu 2000 kalorija što je blizu preporučenog dnevnog unosa kalorija za odraslu mušku osobu. Ova informacija iznenadila je nutricioniste koj su redom izrazili zabrinutost za Trumpovo zdravstveno stanje. 

Osim što je volio puno jesti, Trump je, kako tvrde savjetnici, volio slušati i glazbu i to vrlo glasno. Dok je putovao od grada do grada, iz njegovim slušalica često se čula glazba Eltona Johna, donosi Mirror.

Knjiga "Let Trump Be Trump (Neka Trump bude Trump) izlazi u utorak i donosi detalje o tome kako je bilo surađivati s Donaldom u vrijeme njegove kampanje. 

Idi na 24sata

Komentari 153

  • marci2812 05.12.2017.

    Sram ga bilo - neka se ugleda u nas saborski meni - za jadne trudbenike, koji s vremena na vrijeme navrate na posao i gricnu nesto, odnosno - i nasa plavusa ga - sa svojom svitom od 150 sluzbenika - presisala. No, s obzirom da je trenutno kod njega - valjda ju je pozvao, kao za prosli Bozic, jer slikala se kod ograde,da mu se pridruzi,

  • UrosBukovec 05.12.2017.

    Ja vie volim janjetinu ili odojka barem, pa nutristi neka jedu što hoče. A zdrav sam več 10 godina nemam niti glavobolje, absolutno ništa. Ne znam nikako ču umreti . Od zdravja verovatno neču hehehe

  • 12kamelia 04.12.2017.

    godi mu, vidi se na njemu, kako uživa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare