To je to što me zanima!

Predali se bivši šef Trumpove kampanje i njegov suradnik

Radi se o prvim optužnicama u istrazi posebnog savjetnika ministarstva pravosuđa Roberta Muellera koji je zadužen za istragu o navodnom miješanju Moskve u izbore na kojima je pobijedio Trump
Vidi originalni članak

Paul Manafort, bivši voditelj kampanje američkog predsjednika Donalda Trumpa, u ponedjeljak se predao saveznim vlastima, javlja CNN. Manafort je u ured FBI-a u Washingtonu stigao u ponedjeljak ujutro.

Radi se o prvim optužnicama u istrazi posebnog savjetnika ministarstva pravosuđa Roberta Muellera koji je zadužen za istragu o navodnom miješanju Moskve u izbore na kojima je pobjedio Trump.

Mediji također javljaju i da ee bivši Manafortov suradnik, Rick Gates, predao vlastima.

Šezdesetosmogodišnji Manafort bio je voditelj Trumpove predsjedničke kampanje od lipnja do kolovoza 2016., a ostavku je podnio nakon izvješća da je ilegalno primio milijune od proruske političke stranke u Ukrajini.

Mueller već neko vrijeme istražuje njegove financijske transakcije u posao s nekretninama i njegov rad za političku grupaciju Stranku regija koja je podržavala bivšeg ukrajinskog čelnika Viktora Janukoviča.

Gates je dugogodišnji Manafortov poslovni partner i povezan je s mnogim zajedničkim ruskim i ukrajinskim oligarsima.

Trump opetovano niječe optužbe za udruživanje s Rusima, a istragu je nazvao "lovom na vještice".

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Blokirani_Batina 30.10.2017.

    Znaci ako napises istinu i kazes da ovo uhicenje nema veze sa Trumpom jer su uhiceni za nesto od prije 10 god onda dobis blokadu i izbrisu ti komentar. Hahahhaha! Toliko o portalu... Fake news!

  • nu.ja 30.10.2017.

    i priznali krivnju...

  • purgerica prva 30.10.2017.

    Stvarno lov na vještice, valjda to tako mora biti, sutra je Halloween! Imati petokolonaše u svojim redovima, kako mi je to nešto poznato! Baš me zanima koliko su masonerija i iluminati platili Mullera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare