To je to što me zanima!

Trupčević: Styria zarađuje i stalno ulaže u nove projekte

Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje komunikacijske industrije, ove je godine održan 6. put. Program u četiri dvorane privukao je 4000 sudionika
Vidi originalni članak

Tiskani mediji nisu u krizi, a Styria zarađuje i ulaže u nove projekte, istaknuo je predsjednik Uprave Styria Hrvatska Boris Trupčević na raspravi o tiskanim medijima održanoj na Weekend Media Festivalu u Rovinju.

- Ne znam zašto se ustraje na negativnom dojmu o stanju tiskanih medija. Mi zarađujemo i investiramo u nove platforme i budućnost. Televizija je u većoj krizi nego print i mislim da će se teže iz toga izvući - rekao je Trupčević. Dodao je da se tiskani mediji moraju prilagoditi novom tržištu i shvatiti da su korisnici najvažniji. Njegov optimizam nisu dijelili svi sudionici panela pod nazivom “Povratak otprintanih”. O krizi i budućnosti tiskanih medija raspravljali su i Jovan Protić iz srpskog Axel Springer Medije, Jana Stanisavljeva iz makedonskog Media printa te Tomislav Wruss iz EPH.

Trupčević je u uvodnoj riječi prosvjedovao zbog naziva panela o tiskanim medijima jer, kako tvrdi, print nikad nije ni otišao, pa se nije mogao ni vratiti.

-  Ako 24sata iduće godine ne budu imala nakladu veću 20 posto, možete me ovdje ošišati na irokezu - obećao je na kraju Trupčević. Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje komunikacijske industrije, ove je godine održan 6. put.

Bogat program u četiri dvorane privukao je oko 4000 sudionika, među kojima i mnogo uglednika iz gospodarstva, politike, kulture i zabave iz svih zemalja regije, ali i ostatka svijeta.



Idi na 24sata

Komentari 2

  • Capafiori 20.09.2013.

    "Bogat program" koji se eto podijelio u četiri dvorane i privukao 4 tisuće sudionika, vizionarski nastrojen Trupčević koji tvrdi da će naklada 24 sata u narednih godinu dana porasti za 20%. :)) Sve je rečeno. Možda bi se vizija i dala postići kad bi većina zaposlenika i vanjskih suradnika u narednih nekoliko mjeseci primili 20% od dosadašnjih plaća, tek da shvate što im je posao jer ga upravo oni najmanje cijene, a one koji skeću pažnju na to, najviše "poštuju". :(

  • GARFILD 20.09.2013.

    Boris Trupčević bi trebao napraviti veliku čistku među adminima 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare