To je to što me zanima!

Trut: Nismo zabilježili niti jednu krivotvorenu covid potvrdu. Kazne idu do 3 godine zatvora

Damir Trut je poručio kako do sad nisu zabilježili niti jednu krivotvorenu Covid potvrdu, samim time, tvrdi, toga nema. Kazne za njih idu do tri godine zatvora
Vidi originalni članak

Damir Trut, pomočnik ministra unutarnjih poslova, komentirao je navode nekih voditelja klubova na obali koji tvrde kako se svakodnevno susreću s lažnim covid potvrdrama. Za RTL Danas je Trut poručio kako nemaju službeno zabilježenu niti jednu takvu potvrdu. 

- Samim time možemo reći da toga nema - poručio je. No, objašnjava, ukoliko do toga dođe, za to je nadležna policija koja može istražiti to i izreći određenu kaznu. 

STARI MODEL, NOVI UVJETI Novi dogovor: Potpore za tvrtke sa 70 % cijepljenih djelatnika

- Kazna je do tri godine zatvora po Kaznenom zakonu - poručuje i dodaje kako se može i posebno kazniti jer se radi o zdravstvenom dokumentu koji "ima još jednu veću važnost". 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Testove prije velikih događanja mogu raditi laboratoriji koji imaju ugovor sa HZZO-om i ušli su u sustav validacije covid potvrda. Organizatori stoga mogu samo organizirati testiranja ukoliko se radi o prikladnom laboratoriju.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • doktor profesor chemica 18.07.2021.

    Sta nema vise izbora : cjepivo i toplice , cjepivo i 1000kn , cjepivo i sendvich , cjepivo i 2 rate kredita i sl ?

  • Origano 18.07.2021.

    Prof. Sucharit Bhakdi, dr. med.: "Dokaz kojim se završava narativ o SARS-CoV-2" (ORACLE FILMS) Prof. Sucharit Bhakdi, na temelju novih znanstvenih dokaza, objašnjava zašto vjeruje da: - je vaš imunosni sustav vaša najbolja obrana od SARS-CoV-2, kao i od svih koronavirusa; - ako ste bili zaraženi, čak i ako uopće niste imali simptome, imuni ste na sve inačice koronavirusa; - već postigli imunitet krda; - ne postoji znanstveni razlog za cijepljenje protiv SARS-CoV-2. Cijepljenje je jednostavno beskorisno i treba ga obustaviti.

  • Origano 18.07.2021.

    Što će mi to?Neustavna je i vi bi trebali u zatvor za zlostavljanje naroda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare