To je to što me zanima!

Tučnjava u zatvoru u Zenici: Ozlijeđeno najmanje troje ljudi

Sva trojica zadobila su ozljede glave, a liječnika pomoć nakon toga im je pružena u bolnici. Zatvorenici koji su se sukobili razmješteni su u samice...
Vidi originalni članak

Najmanje trojica zatočenika ozlijeđena su u sukobu koji je izbio u zatvoru u Zenici, izvijestili su u ponedjeljak lokalni mediji u BiH pozivajući se na policijske izvore.

Prema informacijama iz MUP-a Zeničko-dobojske županije, skupina osuđenika bošnjačke nacionalnosti u nedjelju je napala trojicu Srba koji u zeničkoj kaznionici izdržavaju zatvorsku kaznu.

Sarajevski portal "Vijesti" prenio je kako su napadnuti osuđeni za ratne zločine, braća Predrag i Nenad Bajić te Siniša Babić.

Sva trojica zadobila su ozljede glave, a liječnika pomoć nakon toga im je pružena u bolnici.

Zatvorska uprava reagirala je na ovaj izgred razmještanjem sudionika tučnjave u samice, a državno odvjetništvo Zeničko-dobojske županije zbog svega je naložilo provođenje istrage.

Zatvor u Zenici najstariji je u BiH i slovi za kaznionicu sa strogim sigurnosnim režimom.

U njemu trenutačno zatvorske kazne izdržava više od 800 osuđenika, među kojima ima i onih koji su zbog težine počinjenih zločina osuđeni na dugotrajne kazne od 40 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • nosper 02.05.2016.

    zatvoriti ih u jednu veliku prostoriju,podijeliti usrane motke i nek lupaju jedni po drugima..nema van dok ne ostane samo jedan,a onda i njega umlatiti.

  • 02.05.2016.

    Predrag Bajic za ubojstvo sedam civila i silovanje dvije zenske osobe osudjen na 13 god.zatvora a Sinisa Babic za ubojstvo pet civila i silovanje jedne zenske osobe 7 god.zatvora.Bila je rijec i o "sjeckanju" u priznanju.Strava,tu vam je mjesto ali po meni bi trunuli dozivotno.A kolegi kriminalci vam svakodnevno daju doznanja zbog cega trunete,pravedna kazna.

  • ZluradStrašniji 02.05.2016.

    Podrška Hrvatima muslimanske vjeroispovijesti u Bosni i Hercegovini!

Komentiraj...
Vidi sve komentare