To je to što me zanima!

Tučnjava u Oroslavju: Dvojica se brutalno mlatili ispred mesnice pred šokiranim prolaznicima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sve je počelo svađom, odnosno deranjem unutar kafića, a potom su dvojica muškaraca na ulici odlučili ''riješiti probleme'' između sebe
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama širi se snimka iz Oroslavja na kojoj se dvojica sredovječnih muškaraca brutalno mlate na ulici usred bijela dana. Kako su napisali u Facebook grupi 'Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska', gdje je snimka i objavljena, do tučnjave je došlo u petak u popodnevnim satima. 

OPREZ! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, sve je krenulo svađom i vikanjem unutar kafića, a potom je situacija eskalirala u fizički sukob gdje se dvojac bez zadrške mlatio ispred kafića i obližnje mesnice, na zaprepaštenje slučajnih prolaznika.

U jednom trenutku, jedan od njih otrčao je unutar kafića, a zatim je treći muškarac stao na ulaz i pokušao smiriti situaciju dok je drugi muškarac vikao prvom da izađe van kako bi ''riješili'' problem. Što se dalje dogodilo, nije poznato. 

Kontaktirali smo i PU Krapinsko-zagorsku koja nam je rekla da nije dobila dojavu o tučnjavi, no da temeljem objava na društvenim mrežama utvrđuju sve okolnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Joza Prezaduzeni 25.10.2021.

    Kod mesnice su zadobili masnice

  • MarkoKojiTiGa 25.10.2021.

    Gringosi?

  • A šta reći.. 25.10.2021.

    A taj POZOR stavite svaki put kad nam prikazete Jelenu K., Maju,one sa OnlyFansa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare