To je to što me zanima!

Strava u Brčkom: Pronašli šest tijela nakon požara. S prvog kata su spasili četvero djece

Požar se planuo jutros oko 7:00 sati, nije bio većeg intenziteta i plamena. No, sumnja se da su smrtni ishodi uzrok djelovanja ugljičnog monoksida
Vidi originalni članak

U požaru koji je zahvatio stambeni objekt u brčanskom naselju Suljagića sokak u Mostarskoj ulici, smrtno je stradalo šest ljudi, a više njih je ozlijeđeno.

Lokalni mediji navode da su prema neslužbenim informacijama vatrogasci spasili četvero djece na prvom katu zgrade.

Požar je krenuo u jutarnjim satima, a policija je u 6.20 zaprimila dojavu, nije bio većeg intenziteta i plamena. No, sumnja se da su smrtni ishodi uzrok djelovanja ugljičnog monoksida. 

- Pronađeno je šest ugljeničnih tijela i ima ozlijeđenih hospitaliziranih osoba - rekli su iz policije Brčko za N1. 

- Policija Brčko distrikta BiH je 23. listopada 2021. godine u 06:20 sati zaprimila dojavu da se u ulici Sarajevska gora nalazi kuća. Obaviješteni su Služba hitne medicinske pomoći JZU Dom zdravlja Brčko i Profesionalna vatrogasna jedinica Brčko distrikta BiH koji su izašli na mjesto događaja i poduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Policijski službenici su na terenu i obavljaju uviđaj pod nadzorom dežurnog tužitelja Tužiteljstva BiH, a na lice mjesta je izašao vatrogasni inspektor te se utvrđuju okolnosti pod kojima se događaj dogodio. Dosadašnjim aktivnostima utvrđeno je da ima stradalih - rekla je za Avaz glasnogovornica brčanske policije.

Uzrok požara još nije poznat, a očevid je još u tijeku.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • robert99 23.10.2021.

    Strava i užas,počivali u miru...

  • mariadolores 23.10.2021.

    Ugljeničnih tijela??

  • 23.10.2021.

    brcko moje brčaci te vole..ti si nama i radost i nada...tebe brani 108. brigada

Komentiraj...
Vidi sve komentare