To je to što me zanima!

Tuga u Njemačkoj: Dvoje mladih Hrvata poginulo na motociklu

Mladići su kod Karlsruhea izletjeli motociklom s ceste. Tek drugo jutro radnici su uočili motocikl, a potom i tinejdžere u visokoj travi. Jedan je već bio preminuo. Nisu imali kacige ni zaštitnu odjeću
Vidi originalni članak

Nakon teške prometne nesreće kod Karlsruhea u subotu 3. lipnja, poginula su dvojica mladih Hrvata, piše Fenix Magazin.

Marko B. (17) i Leon L. (16) nastradali su u nesreći na motociklu. Leon je od ozljeda preminuo na mjestu nesreće, dok je drugi mladić preminuo u bolnici, šest dana nakon nesreće. 

Policija pretpostavlja da je do nesreće došlo tijekom noći na nedjelju, a mladiće su tek oko 11 sati pronašli radnici koji su prvo uočili motocikl. Pretpostavlja se da mladiće nisu otkrili ranije zbog visoke trave kraj ceste. 

Mladići nisu nosili kacige ni zaštitnu odjeću, a bili su premladi da bi vozili takav motocikl. Radilo se o motoru zapremnine 400 kubičnih centimetara i za njega treba vozačka dozvola koja se može dobiti tek s 18 godina.

Vijest o tragičnoj nesreći objavila je Hrvatska katolička misija Mittelbaden. Obitelj će se od Leona oprostiti u njemačkom mjestu Kandel, gdje su doselili iz Osijeka. Od Marka će se obitelj oprostiti u Bugojnu.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • saruman 1 12.06.2023.

    Treba zabraniti komentare kad je smrtni slučaj u pitanju .Ovdje je puno neljudi .Dječaci neka počivaju u miru .

  • empatija 12.06.2023.

    sada cijela Njemačka tuguje, ili je sreća što n8su nekog drugog usput ubili

  • RoyBean 12.06.2023.

    "Tuga u Njemačkoj". Je sve im suze cure, a pojma nemaju da su tužni ti jadni nijemci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare