To je to što me zanima!

Tuga u Osijeku: Ispred zgrade obitelj i prijatelji pale svijeće za tragično preminulu djevojku

Policija je utvrdila da je kobne večeri, u srijedu, policajac neoprezno rukovao svojim oružjem i ispalio hitac koji je pogodio djevojku, a od kojih je ozljeda ona odmah preminula.
Vidi originalni članak

Rodbina i prijatelji opraštaju se od tragično preminule djevojke M.B. (21).

Ispred zgrade u kojoj je živjela ostavili su svijeće u petak ujutro.

Podsjetimo, djevojka je stradala nakon što je u nju, prilikom neopreznog rukovanja službenim pištoljem, ispalio hitac policajac M.S. (27).

TRAGEDIJA U OSJEČKOM STANU Preminula djevojka u Osijeku je nagrađivana studentica, mladi policajac nedavno dobio pištolj

Par je navodno bio u vezi, a sve se odvilo u stanu policajca još u srijedu oko 22 sata.

On je nakon tragedije pozvao Hitnu i policiju, a policija je priopćila da je policijski službenik M.S. počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti dovođenjem u opasnost života općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu žrtve M.B.

Naime, policija je utvrdila da je kobne večeri, u srijedu, neoprezno rukovao svojim oružjem i ispalio hitac koji je pogodio djevojku, a od kojih je ozljeda ona odmah preminula.

DETALJI TRAGEDIJE U OSIJEKU Policajac neoprezno rukovao pištoljem. Hicem pogodio curu (21), preminula je od ozljeda

Neslužbeno se doznaje kako je mladić tek nešto više od godinu dana u policiji, a da je prije mjesec dana dobio stalni posao i zadužio pištolj. Također se doznaje da je M.S. živio sam u stanu kojega je dobio na korištenje te da se s M.B. povremeno viđao. Upoznali su se prije oko mjesec dana i tek razvijali svoju vezu. Djevojka M.B. je bila studentica Pravnog fakulteta, nagrađivana zbog izvrsnosti, također i uspješna sportašica s medaljama u taekwondou

Idi na 24sata

Komentari 100

  • kikooooooooo 22.09.2023.

    Sigurnost i povjerenje

  • ivana964 22.09.2023.

    Iskrena sućut obitelji ubijene djevojke. Puno je nelogičnosti u priči da bi bila slučajnost.

  • nomistakes 22.09.2023.

    ako ju je slučajno pogodio u glavu onda ga treba pustiti da se brani sa slobode

Komentiraj...
Vidi sve komentare