To je to što me zanima!

Tukao nevjenčanu suprugu, prijetio da će je naći ako ode

Partner je učestalo provjeravao gdje se ona nalazi, te omalovažavao njezin rad u jednoj ustanovi navodeći da će joj izazvati probleme na radnome mjestu
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci podiglo je neposrednu optužnicu protiv 27-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela nasilja u obitelji, prijetnji i nanošenja tjelesnih ozljeda. 

Optužnicom se dotičnome stavlja na teret da je od rujna 2018. do 16. rujna 2020. godine u Rijeci, s ciljem da izvanbračnu suprugu dovede u ponižavajući položaj, učestalo provjeravao gdje se ona nalazi, te omalovažavao njezin rad u jednoj ustanovi navodeći da će joj izazvati probleme na radnom mjestu, kao i da će ju pronaći ukoliko ga napusti. Opisano je ponašanje izazvalo kod žene osjećaj uznemirenosti i straha, pa ga prijavila policiji.

NASILNIK IZ LIKE Hvatao je za vrat i prignječio joj ruku: Istražni zatvor nasilniku koji je pred djecom napao ženu

Uz navedeno, optužnicom se muškarca tereti i da je, u cilju tjelesnog ozljeđivanja izvanbračne supruge, u više je navrata fizički napadao, pa tako i 16. rujna 2020. godine kada je ponovio fizičko nasilje nanijevši joj lake tjelesne ozljede. 

Zbog svega opisanog Općinsko državno odvjetništvo predložilo je u optužnici da se protiv okrivljenika odredi istražni zatvor zbog od opasnosti ponavljanja kaznenog djela, što je u konačnici i prihvaćeno. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mcaa 17.10.2020.

    Kako moze bit supruga ne vjencana nikako

  • belosić tomislav 16.10.2020.

    da ne voli takvoga nebi ga ni tražila

  • xnet0822 16.10.2020.

    Draga gospođo, ne znam da li ste čuli da postoji "sigurna kuća" da se u nju sklonite ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare