To je to što me zanima!

Tukao se s klokanom koji je 'provalio' u dječju sobu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mahniti klokan uletio je kroz prozor usred noći u kuću. Prestrašio je sve ukućane, a nasrnuo je na vlasnika. Njih dvojica hrvali su se na podu sobe
Vidi originalni članak

Zaglušujuća lomljava stakla probudila je australsku obitelj Ettin u nedjelju kasno navečer u njihovu domu u Canberri. Činilo im se kao da je netko provalio u kuću. Verity je odmah otišla po djecu, a njezin suprug Beat otišao je provjeriti tko je u kući. Naišao je na 40 kilograma teškog klokana. Životinja je divljački skakala po kući i razbijala sve pred sobom. Nasrnula je i na Beata, koji se u jednom trenutku borio za život jer ga je divlji klokan nastavljao napadati. Muškarac i klokan nekoliko su se minuta hrvali na podu. Odjednom se životinja istrgnula iz Beatova "zagrljaja", iskočila kroz prozorsko staklo s tri metra visine i pobjegla. Prilikom provale u kuću klokan se porezao na prozorsko staklo kroz koje je uletio. Ozlijedio se pa je krvario svuda po kući.
- Vrištala sam kao što to čini svaka žena. I moja kći je vrištala koliko ju je bilo strah - ispričala je Verity. Klokan je prošao kroz sve sobe i uništio većinu namještaja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_3576 09.03.2009.

    čuli klokani za nevrime koje se sprema pa tražu utočište

  • PapaŠtrumpf 09.03.2009.

    Kapetan Dragan se obukao u klokana da ga ne izruče hrvatskoj ?

  • COSA-NOSTRA 09.03.2009.

    Ajme meni, meni opet žao životinje. Mogu zamislit kako se klokan jadan pripa jer nema ništa stravičnije na svitu nego kad ludo žensko uspaničeno vrišti. To je za ubit se! Nadam se da se nije puno ozljedio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare