To je to što me zanima!

Tukao učenika utegom po glavi i vikao mu neka umre

Britanski profesor znanosti Peter Harvey (50) iz Mansfielda u napadu bijesa tukao je 14-godišnjeg učenika utegom od tri kile po glavi i vikao mu umri
Vidi originalni članak

Britanski profesor znanosti Peter Harvey (50) iz Mansfielda u napadu bijesa tukao je 14-godišnjeg učenika utegom od tri kilograma po glavi i vikao mu 'umri'. Harvey se razbjesnio jer se učenik nije htio smiriti. Na sudu se izjasnio da nije kriv za pokušaj ubojstva i nanošenje ozljeda maloljetniku. Rekao je da mu se 'zamračilo' pred očima i da nije bio svjestan što radi. Sve je počelo nakon što je učenicu udario i izbacio iz razreda jer je bila neposlušna. Ostali učenici, počeli su mu vikati da je 'psiho'. Dok su se ostali umirili, napadnuti dječak nastavio je provocirati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 26.04.2010.

    ja se sječam da su neki kod mene u razredu profesore kredama gađali, a neki su profesorice dnevnicima po glavi lupali u osnovnoj i srednjoj ..za te učenike treba imati konjske živce..

  • annette 26.04.2010.

    ovo jako loše zvuči i čovjeku bi bolje bilo da se prije maknuo iz te škole, no i djeca danas svašta rade i ne može im se stati na kraj, maloljetnih nasilnika koji bez prestanka teroriziraju sve oko sebe ima u svakom razredu, zakon i roditelji ih štite. kad čujem neke priče (i to od same djece), čudim se da nema ovoga i više i zahvalna sam što ne moram to ja raditi. profesori bi vrlo često trebali imati trostruko beneficiran staž.

  • zelenooki18 26.04.2010.

    sta nisi na mene naletio....bilo bi kako ja sviram tako ti igras haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare