To je to što me zanima!

Tulum u New Yorku: Kolinda je pjevala, a Radman joj dirigirao

Dobro raspoložena Grabar-Kitarović zapjevala je nakon govora na Općoj skupštini UN-a. Okupljeni su zapljeskali predsjednici, a ona je uzvratila: 'A oni neki mediji pišu da ja ne znam pjevati, a ja znam pjevati!'...
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon govora na Općoj skupštini UN-a bila je na druženju u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u.  Pridružio joj se i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, piše Dnevnik.hr. Bili su dobro raspoloženi pa su i zapjevali.

Predsjednica je pjevala 'Vela Luku', 'Croatio iz duše te ljubim' i 'Krist na žalu'. Pjevačke sposobnosti u New Yorku je pokazao i ministar Radman koji je u jednom trenutku postao i dirigent. 

Okupljeni su zapljeskali predsjednici, a ona je uzvratila 'A oni neki mediji pišu da ja ne znam pjevati, a ja znam pjevati!'. Radman je svirače počastio dolarima.

Snimke zabave pogledajte OVDJE.

URED PREDSJEDNICE: 'Kolinda i Dačić nisu se susreli, to je bio samo kratki pozdrav'

Podsjetimo, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović održala je govor pred Općom skupštinom UN-a. Istaknula je da Hrvatska želi postati predvodnik u području održivog razvoja, a posebnu je pozornost posvetila naporima stanovnika Zlarina da postanu otok bez plastike.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 205

  • najiram 10 26.09.2019.

    njezino slobodno vrijeme je samo njezino i mođe se zabaviti u dobrom i poštenom društvu...za razliku mesiča i lignje...koji su u slobodno vrijeme širili glasine kako su uni ustaše i kako su na čelu ustaške zemlje i naroda...ona narodna tko pjeva ne misli zlo...za razliku od spomenutih koji su zlo mislili i zlo širili...i koji pripadaju zloćinačkoj partiji....

  • fenix77 26.09.2019.

    Cirkus KGK (kao Monty Pythona) uveseljava dijasporu svih boja i nazora.Imamo predsjednicuuuuuuu!!

  • dariokr0305 26.09.2019.

    i to mi plaćamo 10000€ mjesečno. Jede, pije, sere i pjeva na naš račun, a narod ko jebe. Očito joj je onaj silni slani bakalar isušio mozak. Jednostavno nije sposobna za predsjednicu. Mjesto dvorske lude na Pantovčaku bi joj više odgovarala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare