News

Komentari 205

Tulum u New Yorku: Kolinda je pjevala, a Radman joj dirigirao

Tulum u New Yorku: Kolinda je pjevala, a Radman joj dirigirao

Dobro raspoložena Grabar-Kitarović zapjevala je nakon govora na Općoj skupštini UN-a. Okupljeni su zapljeskali predsjednici, a ona je uzvratila: 'A oni neki mediji pišu da ja ne znam pjevati, a ja znam pjevati!'...

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon govora na Općoj skupštini UN-a bila je na druženju u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u.  Pridružio joj se i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, piše Dnevnik.hr. Bili su dobro raspoloženi pa su i zapjevali.

Predsjednica je pjevala 'Vela Luku', 'Croatio iz duše te ljubim' i 'Krist na žalu'. Pjevačke sposobnosti u New Yorku je pokazao i ministar Radman koji je u jednom trenutku postao i dirigent. 

Okupljeni su zapljeskali predsjednici, a ona je uzvratila 'A oni neki mediji pišu da ja ne znam pjevati, a ja znam pjevati!'. Radman je svirače počastio dolarima.

Snimke zabave pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović održala je govor pred Općom skupštinom UN-a. Istaknula je da Hrvatska želi postati predvodnik u području održivog razvoja, a posebnu je pozornost posvetila naporima stanovnika Zlarina da postanu otok bez plastike.

Najčitaniji članci