Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
205 komentara

Tulum u New Yorku: Kolinda je pjevala, a Radman joj dirigirao

Dobro raspoložena Grabar-Kitarović zapjevala je nakon govora na Općoj skupštini UN-a. Okupljeni su zapljeskali predsjednici, a ona je uzvratila: 'A oni neki mediji pišu da ja ne znam pjevati, a ja znam pjevati!'...

Foto: Screenshot/dnevnik.hr
205 komentara

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon govora na Općoj skupštini UN-a bila je na druženju u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u.  Pridružio joj se i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, piše Dnevnik.hr. Bili su dobro raspoloženi pa su i zapjevali.

Predsjednica je pjevala 'Vela Luku', 'Croatio iz duše te ljubim' i 'Krist na žalu'. Pjevačke sposobnosti u New Yorku je pokazao i ministar Radman koji je u jednom trenutku postao i dirigent. 

Okupljeni su zapljeskali predsjednici, a ona je uzvratila 'A oni neki mediji pišu da ja ne znam pjevati, a ja znam pjevati!'. Radman je svirače počastio dolarima.

Snimke zabave pogledajte OVDJE.

Knin: Predsjednica zapjevala na svečanom prijemu za ratne zapovjednike URED PREDSJEDNICE: 'Kolinda i Dačić nisu se susreli, to je bio samo kratki pozdrav'

Podsjetimo, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović održala je govor pred Općom skupštinom UN-a. Istaknula je da Hrvatska želi postati predvodnik u području održivog razvoja, a posebnu je pozornost posvetila naporima stanovnika Zlarina da postanu otok bez plastike.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message