To je to što me zanima!

Tuđman napada protivnike i priziva im Uskok na vrata

Predsjednički kandidat Miroslav Tuđman među protukandidatima ne vidi nijednog konkurenta, te tvrdi kako oni postoje samo u virtualnom svijetu
Vidi originalni članak

Da pravna država funkcionira bar polovica predsjedničkih kandidata ne bi završila kampanju jer bi morali USKOK-u objašnjavati odakle im novac, rekao je u ponedjeljak Miroslav Tuđman, prilikom posjeta Šibeniku. Dodao je da među protukandidatima ne vidi nijednog ozbiljnog konkurenta. Tvrdi da oni postoje samo u virtualnom svijetu i sponzoriranim anketama, 'koje nisu istraživanje javnog mnijenja, već pokušaji kreiranja javnog mnijenja'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • seka58 14.12.2009.

    Da ti tatica nije htio 200 bogatih obitelji i djelio Hrvatsku tada siromašnim ,a sada prebogatim tajkunima nebi ni bilo bogatih poput Luke Rajića i svih političara,pa i ovih današnjih kandidata za predsjednika na čelu sa Vidoševićem,Josipovićem i ostalih.Još nam samo ti fališ.

  • daniel051 14.12.2009.

    Vesna Škare-Ožbolt za predsjednicu!!!! dajmo joj da pokuša završiti ono što je započela kao ministrica,a bandi i kriminalcima se nikako nije svidjelo pa su ju smjenili!!! To je dokaz da je ženska pravična! a kao što vidim na primjeru Cloonyea (Vidošević), ljepota je u nas naivaca jaaako bitna...e pa Vesnica je i najljepša!!!!

  • TOMO OMIS 14.12.2009.

    Točno plavuša treba pitati mamu kako se krade lova ali da mu je mama toliko ukrala ii da mu se otac toliko okoristio danas bi on izlazio iz paštete tebio favorit svih medija kao vaš drug josipović primorac,pusička, hebrang i ostali. šta ne postavite pitanje josipoviću odakle mu 4 stana u zagrebu te stan u makarskoj ,kuća u baškoj vodii ostale nekretnine možda od toga šta mu jetata bio komunistički funkcioner nakon hrvatskog proljeća. za vrijeme njegove majke i oca bar smo bili ponosna nacija pobjednička a ovo od 2000-te je sve izdaja na čelu sa stevom mesićem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare