To je to što me zanima!

Turist: 'Napisao sam restoranu lošu recenziju pa me vlasnik pljunuo i napao motikom'

Dok sam držao mobitel u ruci, vlasnik ugostiteljskog objekta me je počeo udarati i napadao me motikom, rekao je zgroženi Poljak...
Vidi originalni članak

U centru Stobreča prolaznici su prošli tjedan mogli svjedočiti groznim scenama. Naime, kako piše Dalmacija danas, ispred jednog ugostiteljskog objekta vlasnik je napao gosta motikom, a sve zbog loše recenzije

- Dugo smo čekali ispred ugostiteljskog objekta da nas uopće puste unutra, nakon što smo uspjeli ući poslužio nas je vrlo neljubazan i bezobrazan konobar. Zbog toga smo odlučili otići i ipak ne jesti u tom restoranu. Nakon što smo pronašli mjesto u obližnjem restoranu na stobrečkoj rivi, napisao sam lošu recenziju na Google ovog restorana u kojem sam bio nezadovoljan uslugom - započeo je turist priču za Dalmaciju Danas.

No, vlasnik restorana kojem je napisao negativnu recenziju odjednom se pojavio u restoranu gdje su oni i prišao im pljunuo u lice, ali i u tanjur s hranom.

STRAVIČAN NAPAD NA TRNJU Susjed napadača s bicikla: 'Ubo me nožem i urlao je na mene'

- Nakon otprilike pola sata, gospodin prilazi mom stolu verbalno me napadajući te mi je pljunuo u lice, ali i u tanjur s hranom. Kako sam se samo tada osjećao, tada je nastao verbalni sukob između nas, jer kako da mu ne odgovorim na tako pogrdno ponašanje -  rekao je turist zgrožen scenom koja ga je dočekala.

Nakon što su se dojmovi slegnuli, turist se odlučuje vratiti u taj restoran kako bi fotografirao objekt i sve prijavio policiji.

- Do sam držao mobitel u ruci, vlasnik ugostiteljskog objekta me je počeo udarati i napadao me motikom. On je bio jako ljut i revoltiran, a ja sam se bojao za svoj život. Nakon svega uzeo mi je mobitel i ruke i bacio ga o pod - dodaje turist.

NAPAD U HRVATSKOJ Osudili ženu, na ulici nasrnula na djevojku (15) i prijetila joj nakon prekida veze sa sinom

- Mene su priveli u policijsku stanicu, uhitili su me jer sam na poljskom jeziku uzvikivao psovku ‘j*** mac”, a  vlasnik nije priznao da mi je oštetio mobitel, i na kraju sam ja dobio kaznu od 500 kuna - nastavlja stranac.

Vlasnikov komentar na optužbe?

 - Vlasnik ne želi davati nikakve izjave o tom događaju - poručio je djelatnik putem telefona za Dalmacija danas.

 

Idi na 24sata

Komentari 261

  • bambino 1 01.10.2021.

    Slobodna Dalmacija??!!! Dežulović ???

  • salkomalo 01.10.2021.

    Vjerujem Poljaku da je bio miran i pristojan kao što vjerujem Plenkoviću i HDZ-u da misle na moj boljitak. Ono on je u strahu za svoj život išao fotografirat dotični restoran i staloženo psovat, inače ne volim generalizirat ali s obzirom da se bavim turizmom poljaci sa malo više novaca u 90% slučajeva znači problematični bahati i prezahtjevni gosti. Najbolji gosti su mi česi, jedini bahati kao Poljaci su mi Njemci, najšporkiji su francuzi najčišći skandinavci i svi gosti koji su rođeni prije 1990!

  • max2017 01.10.2021.

    U Dubrovniku sam u dva lokala uz muzej i akvarij doživio da mene ,suprugu i sina (10g) nisu htjeli poslužiti-dapače upućen sam da "probamo" drugdje  (jer zagrepčani nisu dobro došli).............Bez obzira što je od tada prošlo desetak godina  nikad više nikome ne nebih preporučio Dubrovnik.......za razliku od Konavla ili Lipika

Komentiraj...
Vidi sve komentare