To je to što me zanima!

Turist u Splitu vidio krađu pa ga lopov ubo: Bori se za život

Francuskog turista nepoznati muškarac ubo je u prsa. Francuz i njegovo društvo kupali su se rano ujutro na Bačvicama, a dok su bili u moru vidjeli su muškarca kako im vadi stvari iz ruksaka...
Vidi originalni članak

Francuz koji je rano jutros napadnut u Splitu bori se za život u splitskoj bolnici.

Da podsjetimo, francuskog turista nepoznati muškarac ubo je u prsa. Prema neslužbenim informacijama, Francuz i njegovo društvo kupali su se rano ujutro na Bačvicama, a dok su bili u moru vidjeli su nepoznatog muškarca kako im vadi stvari iz ruksaka.

Odmah su izašli iz mora, a Francuz je pokušao uhvatiti lopova. U naguravanju ga je ovaj ubo u prsa nepoznatim predmetom, najvjerojatnije ne nožem nego nekim drugim predmetom.

Lopov je nakon toga pobjegao, a nesretni Francuz bori se za život u splitskoj bolnici.

U noći na ponedjeljak stradala je i jedna 20-godišnja djevojka. Nju je ispred jednog splitskog kluba napao muškarac. Udario je u glavu i teže je ozlijedio, a i ona je zadržana na liječenju u splitskoj bolnici. Policija traga za napadačem.

OPET NEREDI U SPLITU Francuza mlatili na Bačvicama, a ženu nokautirali pred klubom

Tek još jedan u nizu incidenata

Podsjećamo, 11. srpnja je na Bačvicama izbila tučnjava u kojoj je sudjelovalo deset mladića. Policija je jedva uspjela razdvojiti suprotstavljene strane, a uhitili su dva državljanina Norveške. Tjedan dana kasnije, 19. srpnja, 42-godišnjak je nožem napao i ozlijedio četvero muškaraca ispred jednog kluba na Bačvicama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 182

  • 23.07.2019.

    Split i Pula grdovi cajki ,nasilnika ,propalih nogometnih ,narkomana ....

  • Trumps 23.07.2019.

    Gleda se kroz prste nasilnicima.

  • listovača 23.07.2019.

    Kolioko je ove sezone bilo napada na turiste vi Dalmoši će te biti sretni ako iduće godine budete imali barem 40% stranih turista u odnosu na ovu godinu.Ljudi se dolaze odmoriti a ne za život boriti.Njih vaš ZDS ne dira niti ih zanima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare