To je to što me zanima!

Turistički autobus sletio s ceste, ozlijeđeno 47 ljudi

Putnici su išli razgledavati božićne lampice u selu Mousehole u Cornwallu na jugozapadu Engleske. Dvije žene su poginule u slijetanju busa zbog leda
Vidi originalni članak

Dvije žene su poginule, a još 47 ljudi je ozlijeđeno u utorak navečer prilikom prevrtanja autobusa blizu grada Townshenda u Cornwallu na jugozapadu Engleske. Vožač je izgubio kontrolu nad vozilom na zaleđenoj cesti. Autobus je sletio s ceste, projurio kroz živicu i udario u stablo. Uvjeti na cesti su bili toliko loši da je i policijski auto koji je krenuo na mjesto nesreće sletio u jarak nedaleko od autobusa.
- Putnici su zadobili ozlijede lica, glave i ozbiljnije rane - rekao je predstavnik hitne pomoći. Dodao je kako vozila hitne pomoći nisu mogla, zbog zaleđene ceste, doći dovoljno blizu mjesta nesreće, te su dio puta prešli pješice kako bi pružili pomoć putnicima. Osim vozilima hitne pomoći, ozlijeđene su prevozili u obližnje bolnice i helikopterom. Putnici autobusa su na večernjem izletu išli razgledavati popularnu atrakciju u selu Mousehole, atraktivne božićne lampice. Glasnogovornik policije u Cornwallu je rekao kako su ceste na tom području jako zaleđene i nepouzdane.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare