To je to što me zanima!

Turistkinja skakala u more s 14 metara i teško ozlijedila leđa

Ozlijeđenoj francuskoj državljanki, koja se kupala na rtu Kamenjak, pružena je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu oko 14.35 sati zaprimila dojavu da je u uvali Velika Kolobarica na rtu Kamenjak kraj Pule, prilikom skakanja u more ozlijeđena žena. 

Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je 22-godišnja francuska državljanka skočila sa stijene s visine od 14 metara te  je pri padu nekontrolirano leđima udarila u vodu. Ozlijeđenoj ženi pružena je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju.

Kako bi se izbjegli ovakvi tragični događaji, upozoravaju se građani i turisti da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u vodu nepoznate dubine, te da ne skaču u more sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje ili je skakanje zabranjeno.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • sexy_trubadur 22.07.2021.

    sad moze slati slike iz bolnice  kad vec nije uspjela  dok je skakala 

  • srni106 22.07.2021.

    Bzvz jadna klinka

  • Fotomorgana 22.07.2021.

    14 m ..sitnica .Rambo je rokao sa jedno 30m na suho a Harrison Ford sa jedno barem 50m  sa brane i ništa . Gledajte i dalje filmove ali pažljivije da vidite kako se pravilno skaće i skačite .

Komentiraj...
Vidi sve komentare