To je to što me zanima!

Turska policija suzavcima i vodenim topovima i po djeci

Prema podacima koje posjeduje turska udruga Djeca na dnevnom redu, od 28. svibnja kad su počele demonstracije do 25. lipnja, policija je uhitila 294 djece
Vidi originalni članak

Oko 300 djece je uhićeno na demonstracijama u Gezi parku u Turskoj, izvještava UPI.

Prema podacima koje posjeduje turska udruga Djeca na dnevnom redu, od 28. svibnja kad su počele demonstracije do 25. lipnja, policija je uhitila 294 djece. Samo u gradu Adani uhićeno je 130 djece. 

Udruga ističe kako su djeca bila izložena suzavcu, vodenim topovima i fleš-bombama, neke su tukli i pendrecima. Jedno dijete ranjeno je metkom. 


Idi na 24sata

Komentari 2

  • The_Man 29.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • boki 87 28.06.2013.

    Sada cijeli svijet vidi što je kapitalizam i demokracija, sve je dobro dok te siluju kad zatražiš svoja prava slijedi vaspitna palica.I morati će biti ugašena svaka takva tvorevina, jer gdje god su kapitalisti tu je ogromna nepravda prema narodu i radniku a o pravima ne treba ni pričati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare