To je to što me zanima!

Tuži Dikana zbog prijevare oko milijunske oporuke

Vanda Petković smatra da je Josip Radeljak na prijevaru dobio ostavštinu njezina pokojnog brata. Tuži Radeljaka, njegova sina Lea i odvjetnike
Vidi originalni članak

Vanda Petković, sestra Aksela Petkovića, kazneno je prijavila dubrovačkom Općinskom sudu Josipa Radeljaka i njegove partnere, kojima je nakon smrti njezina brata pod čudnim okolnostima pripala imovina vrijedna oko 30 milijuna kuna. Aksel je umro od tumora 6. veljače u svom domu u Dubrovniku. Vanda je preko opunomoćenice Branke Skansi Ratković, odvjetnice iz Dubrovnika, osim Radeljaka  prijavila njegova sina Lea, javne bilježnike Nikšu Viđena, Iva Radovića i Renatu Kutija Kušpalić te odvjetnike Dragana Sušu i Aleksandra Skočić. Tuži ih zbog kaznenih zloporabu položaja i ovlasti, nesavjesnog rada u službi, utaje, prijevare, krivotvorenja isprava i udruživanja radi počinjenja kaznenog djela. U prijavi, među ostalim, posebno stoji kako je javna oporuka Aksela Petkovića krivotvorena. Navodi se da Aksel zbog teške bolesti i komatoznog stanja nije mogao izraziti svoju volju. To potvrđuje i činjenica da na oporuci nije stavljen otisak njegova kažiprsta, a u kasnijim je ispravama otisnut protiv njegove volje. Od suda je zatraženo da se poduzmu hitne mjere protiv prijavljenih, među ostalim, i vještačenje otiska kažiprsta i saslušanje Katarine Brailo koja je morala predati 32 tisuće eura pod prijetnjom Draganu Suši. Novac je Aksel namijenio liječenju i uzdržavanju sestre Vande, a do nje nikada nije stigao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • miroljubiv 06.03.2009.

    U nas Hrvata sve je moguće dok se nekome ne zamjeriš toliko,do trenutka kad počinje izlaziti prava istina na vidjelo.i mecene nekom služe,a i državnici imaju nekog iza sebe.dok se lanac ne razotkrije,Dikan i prijatelji imaju odriješene ruke.nije važno čime se Dikan bavi,već koji igrači štite svoje interese preko njega.

  • mistery 06.03.2009.

    lopov u rukavicama tkz lupen

  • PapaŠtrumpf 06.03.2009.

    Još uvijek neznam čime se bavi taj Dikan a tako je popularan ?! Najdraža riječ mi je \"Poduzetnik\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare